FOTBAL  »  Superliga  »  

"Plecam toti!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2007 00:00

Jucatorii i-au transmis lui Cristi Borcea ca vor sa paraseasca in masa Dinamo, din iarna, din cauza fanilor. Atacurile fanilor la adresa jucatorilor i-au determinat pe elevii lui Walter Zenga sa-si doreasca sa plece din stefan cel Mare. Lobont, Niculescu, Danciulescu, stefan Radu, Pulhac, Catalin Munteanu, Adrian Cristea, Moti si Margaritescu nu mai vor sa imbrace tricoul alb-rosu. "Ma aflu intr-o situatie delicata acum, au venit citiva jucatori la mine si mi-au spus ca de la iarna vor sa plece. Eu sint mai calit, rezist acuzelor si injuriilor, dar nu trebuie uitat cite bucurii au adus acesti jucatori clubului. Ei sint cei care au luat titlul si au facut performanta in Europa", a marturisit Cristi Borcea.

"Nu sint mercenar"
Elevii lui Walter Zenga sint suparati pe reactia fanilor si hotariti sa nu mai ramina la Dinamo. "Nu cred ca ma poate acuza cineva ca sint mercenar. Ma doare foarte mult ca sintem apostrofati de fani. Cred ca am facut ceva pentru Dinamo si sa nu se uite ca am refuzat oferte din strainatate pentru a ramine aici", a spus Claudiu Niculescu. "Am muncit foarte mult, am marcat goluri, am facut totul pentru a cistiga. Sint de acord cu criticile, dar s-a ajuns prea departe. Sper sa gasim intelegere din partea clubului, in iarna, pentru a pleca de la Dinamo daca fanii nu ne mai vor", a zis Danciulescu.
"Ni s-a spus ca sintem mercenari, ca nu ne vor ierta niciodata, ca am ucis Dinamo. Nu am luat nici un ban de la nimeni, chiar nu avem nici un pic de credibilitate? Daca vor, lasam locul altora care nu sint mercenari! Toti adversarii nostri si-au atins scopul si acum rid de noi", a precizat si Margaritescu. stefan Radu a fost cel mai acid: "N-am putut sa dorm dupa meciul cu U Cluj. E incredibil, parca traiesc un cosmar. Am trecut pe la toate grupele de copii, am crescut la Dinamo, dar acum imi doresc sa plec. Repet, nu o spun la nervi, imi doresc sa plec de la Dinamo".

"Fanii trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca nu mai exista dinamovist si

Cristi Borcea

"Nu e normal sa fim jigniti, n-am luat nici un ban de la Steaua, ma gindesc sa plec pentru ca s-a ajuns prea departe"

Cosmin Moti

"Aici e casa mea, dar daca suporterii nu ma mai vor la echipa, ma gindesc foarte serios sa plec de la Dinamo"

Claudiu Niculescu

"Am avut oferte din strainatate si le-am declinat pentru a face performanta la Dinamo. Atunci nu am mai fost mercenari. Daca ei cred ca sint mercenar, voi pleca la iarna"
Catalin Munteanu

"Se tem sa mai vina la Dinamo!"
Cristi Borcea este ingrijorat de faptul ca fotbalistii nu vor mai dori sa se transfere in stefan cel Mare din cauza suporterilor. "Marea noastra problema este ca multi jucatori nu mai vor sa vina la Dinamo din cauza atmosferei ostile. Zicu, Grigorie sau Alexa, jucatori importanti, au plecat din stefan cel Mare dupa astfel de probleme. Este pacat ca se intimpla asa ceva!", a spus Borcea.

"I-au facut jocul lui Gigi Becali"
Directorul general al "ciinilor" acuza atacurile fanilor: "Am fost surprins de reactia suporterilor. Gigi Becali a dorit sa ne destabilizeze si sa creeze tensiune la echipa, iar suporterii i-au facut jocul. S-a mers prea departe, i-au dat satisfactie lui Gigi. Eu, impreuna cu ceilalti actionari vom face tot ce ne sta in putinta pentru a mentine aceasta echipa".

CE OFERTE AU DINAMOVIsTII

Jucator Club Pretul cerut de Dinamo
Bogdan Lobont Lazio, Benfica, Werder Bremen, Ason Villa 5.000.000
stefan Radu Genoa, AS Roma, Leverkusen 3.500.000
Claudiu Niculescu Al Hilal 1.000.000
Ionel Danciulescu Poli Timisoara 800.000
Cosmin Moti Levski Sofia 1.500.000
Catalin Munteanu Olympiakos 1.000.000
Cristi Pulhac Espanol, Lens 2.000.000
Adrian Cristea Leverkusen 2.500.000

* sumele sint exprimate in euro

Schimbari in echipa
Dinamovistii anunta ca nu vor folosi echipa standard in partida de miine, cu Progresul, in Cupa Timisoreana. "Pentru noi Cupa este unul dintre obiective si vom trata foarte serios partida cu Progresul. Dinamo are un lot foarte valoros, vor fi schimbari in echipa, e normal, insa mergem sa invingem", a zis Borcea.

"Joc sigur!"
Venit dupa 6 saptamini de pauza, Cosmin Moti a fost titular cu "U" Cluj (2-1), insa a fost schimbat in minutul 50 cu Lucian Goian. A parasit terenul acuzind dureri la genunchi. Ieri, aparatorul de 22 de ani a precizat ca nu are nici o problema de sanatate si ca va evolua miine, cu Progresul, in Cupa Timisoreana: "Nu e vorba de nici o recidiva, doar ca nu am dorit sa risc, mai ales ca veneam dupa o lunga perioada de inactivitate".

"Alaturi de Dinamo"

Actualul fotbalist al lui TSKA Sofia, Florentin Petre, isi sustine fostii coechipieri de la Dinamo. "Ma incinta faptul ca jocul baietilor capata consistenta. Echipa sta mai bine in teren. Se vede din atitudinea lor ca au depasit momentele grele cu Lazio. Daca vor scoate un rezultat bun cu CFR si vor bate in Suedia, lucrurile vor reveni la normal. Suporterii trebuie sa aiba incredere in echipa", a declarat Florentin Petre pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Trag linie
Actionarii dinamovisti au hotarit sa aiba o sedinta dupa partidele cu CFR Cluj si Elfsborg, din Cupa UEFA, pentru a discuta despre situatia echipei. Se va lua in calcul daca li se vor debloca primele jucatorilor, dar se va discuta si despre transferurile facute in acest sezon. Principalul vizat este Cristi Borcea, care a fost acuzat in dese rinduri de ceilalti actionari, directorul general fiind in pericol sa-si piarda functia si sa ramina doar in rindul investitorilor. (Mihai Nejneru)

Inca o luna la Bologna
Ianis Zicu, care s-a operat in urma cu trei saptamini la genunchiul drept, face recuperare in Italia, la Bologna. Recuperarea fotbalistului de 24 de ani recurge foarte bine, iar medicii sint multumiti de cum a raspuns organismul sau la tratament. Ianis va mai ramine inca o luna in Italia pentru a se reface si este asteptat sa revina pe teren in returul campionatului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close