FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Plecare de la o echipă de Liga 1! Și-a reziliat contractul din cauza accidentărilor repetate

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2018 12:32

Dean Beța și Juventus București au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului. Fundașul dreapta care a împlinit de curând 27 de ani a încercat, fără succes, să revină pe final de sezon în formula de echipă aliniată de Marius Baciu.

O accidentare suferită în toamnă, la meciul cu Dinamo din "Ștefan cel Mare", l-a scos din circuit pe Beța, care s-a reaccidentat chiar în momentul în care se pregătea să bifeze ultimele etape din acest sezon.

"Nu mai puteam reveni pe final de campionat și am zis că este mai bine să reziliem contractul. A fost o perioadă frumoasă petrecută la Juventus, cu multe satisfacții care se încheie însă trist pentru mine.

Sper să scap, în sfârșit, de aceste ghinioane parcă interminabile și să revin pe teren, din sezonul viitor, la o altă echipă", a punctat Dean Beța pentru GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează