FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Plecarea lui Anton are repercusiuni importante la Dinamo! Problema pe care Miriuță trebuie s-o rezolve de urgență

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 15:57

Rămași fără Paul Anton, vândut în Rusia, la Anji, dinamoviștii vor trebui să stabilească în pauza competițională cine va fi noul căpitan al echipei, o mai veche problemă în "Ștefan cel Mare".

Pe lângă faptul că echipa a rămas fără cel mai bun marcator, Miriuță trebuie să găsească acum și noul lider al vestiarului, situație ce a creat întotdeauna tensiuni și conflicte mocnite în cadrul echipei. 

Una dintre variantele la care Miriuță s-ar putea gândi este revenirea banderolei pe brațul lui Steliano Filip, în ciuda faptului că fudașul stânga a fost actor principal în scandalul de la Piatra Neamț ce a dinamitat vestiarul "câinilor". 

Pe lângă Filip, Sergiu Hanca și Ionuț Nedelcearu, doi dintre cei mai vechi dinamoviști din lot, ar putea fi pretendenți pentru postul de căpitan.  

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
tb73
tb73  •  26 Decembrie 2017, 10:35

Alibec :)

cristiancelmare
cristiancelmare  •  26 Decembrie 2017, 09:48

Penedo,Katsikas

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Decembrie 2017, 03:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează