FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Plecarea lui Dan Nistor ar răvăși Dinamo! 3 efecte nefaste pentru echipa lui Mircea Rednic

Dan Nistor va lăsa un gol imens la Dinamo // FOTO: GSP
Dan Nistor va lăsa un gol imens la Dinamo // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 13:59

Dan Nistor, 30 de ani, liderul incontestabil al lui Dinamo, se va despărți aproape sigur de „câini” la finalul acestui sezon.

Gazeta Sporturilor a scris în ediția de azi că Nistor a fost propus la mai multe cluburi din Europa și din Asia pe un preț incredibil de mic, undeva în jurul a 100.000-150.000 de euro.

Eventuala plecare a mijlocașului din „Ștefan cel Mare” lasă un gol incomensurabil în vestiarul lui Dinamo, dar și în strategia pe termen lung a lui Mircea Rednic. Mai jos sunt cele 3 efecte ale plecării lui Nistor de la Dinamo:

1. Cine mai oferă pase decisive? 

Chiar dacă Dinamo a avut încă un sezon de coșmar, ratând play-off-ul pentru al doilea an la rând, evoluțiile lui Nistor au rămas constante. Și-a făcut datoria în mod ireproșabil și a furnizat multe mingi utile pentru atacul dinamoviștilor. 

În actualul sezon, Dan Nistor e cel mai bun pasator din Liga 1, contabilizând în total 12 assist-uri. 

Clasament pasatori în Liga 1: 

1. Dan Nistor (Dinamo) 12

2-3. Ion Gheorghe (Voluntari), Bilel Omrani (CFR Cluj) 7

4-6. Denis Alibec (Astra), Mario Camora (CFR Cluj), Darius Olaru (Gaz Metan) 6

80 de meciuriare Dan Nistor all-time la Dinamo, marcând de 11 ori și reușind 27 de pase decisive. 

2. Rednic își ia adio de la omul lui de încredere

Dan Nistor a fost acuzat că l-a „săpat” pe Florin Bratu, însă cine credea că el va ajunge mâna dreaptă a lui Mircea Rednic? 

Nistor este căpitanul echipei, dar și omul care face legătura cu conducerea la formația lui Rednic. Relația dintre cei doi s-a consolidat după o discuție fără menajamente, purtată între patru ochi.

Ce a făcut Rednic de l-a cumințit pe fotbalistul de care se temeau Contra, Mutu, Bratu? Rednic l-a abordat direct de la prima întâlnire. Surse din echipă au povestit recent pentru GSP.ro care a fost mesajul prin care antrenorul i-a atras atenția lui Nistor că nu poate fi păcălit: „Ticule, ești pervers cu mine, sunt pervers cu tine!”.

Iar Nistor a reacționat mai bine la discuția deschisă decât la tăcerea transformată în război violent în „perioada Bratu”.

3. Vestiarul rămâne fără lider

Nistor i-a ajutat pe jucătorii străini să se adapteze mai ușor la „câini”. Mai mult, pe Simon Zenke l-a luat de Paști la el acasă, la Rucăr, nigerianul petrecând câteva zile alături de familia lui Nistor.

Dan este fratele nostru mai mare, ne ajută de fiecare dată când avem o problemă. Cu siguranță dacă avem o chestie de rezolvat, Nistor va fi acolo pentru noi”, a mărturisit africanul. 

Vezi și: Dan Nistor pleacă de la Dinamo! Încă o afacere marca Negoiță: prețul de doi lei cerut pe cel mai bun pasator

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
valii_sv
valii_sv  •  02 Mai 2019, 21:56

Articol marca Vranceanu sau Apostol ! Le e si rusine sa isi semneze articolele !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Mai 2019, 20:07
Postat de Grozavu Adrian pe 02 Mai 2019, 16:13

No name ???? Cine semneaza articolul ? Anghelache sau cine ? Nu pleaca nicaieri ,,ziaristilor,, !!! Si spre dezamagirea voastra, Rednic o sa-si faca echipa !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jijel_shiteste_jsp
jijel_shiteste_jsp  •  02 Mai 2019, 18:46

Daca shiteste si Rednic ziarul Jsp ca nia Jiji, nu-l mai vinde pe Nistor cu 150.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează