FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRȚIRE

EXCLUSIV VIDEO Cea mai neașteptată despărțire din Superliga, comentată cu umor la EURO GSP: „Este știrea secolului în fotbal, peste Mbappe la Real Madrid!”

Articol de , - Publicat marti, 20 februarie 2024 23:21 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 14:45

Plecarea preparatorului fizic Dan Vasilică de la FCU Craiova, clubul patronat de Adrian Mititelu, a fost comentată cu umor, în cadrul emisiunii EURO GSP, de către jurnalistul GSP Alberto Boțoghină și editorialistul Narcis Drejan.

Mandatul „eternului” Dan Vasilică, omul de încredere al lui Mititelu, a fost încheiat după FCU Craiova - CFR Cluj 1-3. Patronul lui FCU spusese la flash-interviu că jucătorii i s-au plâns că nu au avut vână. 

Vasilică și „știrea secolului”

„Această știre ar fi trebuit să fie mondială, nu înțeleg de ce nu a fost preluată de toate agențiile de presă din lume. E la bătaie cu Mbappe la Real Madrid sau plecarea acestuia de la PSG, avem o știre de la noi din Superligă. Trebuia dată pe CNN sau Sky Sports”, a prezentat Boțoghină plecarea lui Vasilică din rândul alb-albaștrilor.

VIDEO. EURO GSP » Boțoghină și Drejan au comentat plecarea lui Dan Vasilică de la FCU Craiova

„Chiar și MARCA sau L'Équipe puteau prelua, probabil că au fost altele mai importante”, a completat Narcis Drejan.

Referindu-se la grafica folosită pe paginile de socializare ale celor de la FCU pentru a anunța plecarea lui Dan Vasilică, Narcis Drejan a avut o remarcă amuzantă: „Mulțumim este scris atât de mare, iar numele lui foarte mic...”. „Practic s-au bucurat!”, a remarcat Boțoghină.

„Mai avea puțin și îl înlocuia și pe Mititelu, devenea acționar majoritar... așa părea”, a mai spus Drejan făcând referire la multiplele funcții pe care le-a ocupat Vasilică la echipă, când preparatorul a fost inclusiv interimar. 

„Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva după ultimul meci, cel cu CFR. La interviuri, Mititelu a spus că echipa a fost praf din punct de vedere fizic, este prima oară când declară ceva de genul”, a completat Drejan. „Acolo cred că s-a rupt lanțul de iubire. A fost prima săgeată către Dan Vasilică”

Întotdeauna când ceva merge prost se face o analiză complexă. Nu știu dacă neapărat pot să fiu considerat vinovat. Așa am convenit, să ne despărțim. Poate și eu am obosit și aveam nevoie de o pauză. Era și pe mine permanent o presiune foarte mare
Dan Vasilică, pentru Fanatik, după despărțirea de FCU Craiova

Vlad Țăran, noul preparator fizic al FCU

La aproape două ore după anunțul despărțirii de Dan Vasilică, FCU Craiova a anunțat angajarea lui Vlad Țăran în funcția de preparator fizic.

Țăran a mai ocupat această funcție la naționala de seniori a României, în staff-urile lui Anghel Iordănescu și Christoph Daum, la UTA, Hermannstadt, Al Tai, Rapid, CS Mioveni și Abha.

Dan Vasilică, multifuncțional în Bănie

Dan Vasilică a fost omul de încredere al lui Adrian Mititelu în ultimii ani. A ocupat postul de antrenor interimar în trei rânduri. În paralel a fost responsabil și de pregătirea fizică a lui FCU Craiova.

În ziua în care l-au prezentat pe Florin Costea în funcția de director sportiv, cei de la FCU Craiova au anunțat și despărțirea de Dan Vasilică. „Mulțumim, Dan Vasilică! Îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes pe viitor!”, au transmis cei de la FCU Craiova. 

Citește și alte știri de actualitate:

Italienii anunță: „Părțile s-au pus de acord” » Unde va juca Dennis Man sezonul viitor
STRANIERI
Italienii anunță: „Părțile s-au pus de acord” » Unde va juca Dennis Man sezonul viitor
MM Stoica, anunț horror pentru FCSB: „Lipsește 6 luni”
FCSB
MM Stoica, anunț horror pentru FCSB: „Lipsește 6 luni”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
legio.sud
legio.sud  •  21 Februarie 2024, 12:46

Ziaristi de … baclava

parachioara5
parachioara5  •  21 Februarie 2024, 12:34

....barajul ...se vede barajul ...

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  21 Februarie 2024, 08:05

Ce hal de jurnalism se face la gsp! Ziar de impachetat morcovi sau pesti cum bine a spus cineva !Mistoul e la ordinea zilei si cam atat. La asa fotbal asa jurnalisti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close