FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

Plecarea lui Rusescu îi dă bătăi de cap lui Reghe » Ar vrea să schimbe sistemul de joc

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 23 iunie 2013 21:09

Antrenorul roş-albaştrilor caută soluţii pentru a suplini plecarea lui Rusescu, se gîndeşte că l-ar putea pierde şi pe Bourceanu şi ia în calcul schimbarea sistemului de joc


Plecarea lui Raul Rusescu la Sevilla i-a dat planurile peste cap lui Laurenţiu Reghecampf, mai ales că Tatu şi Chipciu, doi fotbalişti care l-ar fi putut înlocui pe Raul pe postul de al doilea atacant, sînt accidentaţi. În amicalul cu Rubin Kazan de sîmbătă, tehnicianul i-a încercat acolo pe Iancu, Răduţ şi Stanciu, dar nici unul dintre ei n-a strălucit pe acea poziţie.

Aşa se face că în repriza secundă, antrenorul a decis să schimbe modulul de joc, din 4-2-3-1 în 4-1-4-1, cu Filip la închidere şi cu Răduţ şi Prepeliţă în centrul liniei mediane. Bourceanu fusese eliminat în minutul 25, iar Pintilii înlocuit la pauză.

Aşa a început sezonul trecut
Mutarea s-a dovedit a fi inspirată, roş-albaştrii s-au mişcat mult mai bine în acest sistem, reuşind să pună presiune pe ruşi. Asta după ce în prima parte, sovieticii îi dominaseră categoric şi doar intervenţiile lui Tătăruşanu au făcut ca tabela să rămînă neschimbată. Mişcarea antrenorului trădează faptul că ia în calcul despărţirea de Bourceanu pentru că în eventualitatea în care căpitanul s-ar transfera de la Steaua, Reghe ar rămîne în lot cu un singur închizător de meserie: Pintilii. Toţi ceilalţi mijlocaşi centrali, Filip, Prepeliţă şi Răduţ, nu sînt de acelaşi profil, fiind mai ofensivi.

Nu e prima oară cînd Reghe mizează pe modulul 4-1-4-1, tehnicianul aşa şi-a şi început munca la Steaua, în prima etapă a sezonului trecut, cu Chiajna, 1-0. În plus, a jucat la fel şi în Europa League, cu Stuttgart în deplasare, 2-2, şi cu Copenhaga, acasă, 1-0.

Steaua - Rubin Kazan 0-0
Steaua: Tătăruşanu (Cojocaru, 59) - Georgievski (Rîpă, 46), Szukala (Gardoş, 46), Chiricheş, Latovlevici - Pintilii (Filip, 46), Bourceanu (Prepeliţă, 28) - Ad. Popa (N. Stanciu, 46), Răduţ (D. Bratu, 77), G. Iancu (Pîrvulescu, 46) - Nikolici (M. Costea, 46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
Cartonaş roşu: Bourceanu (25)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
torque1981
torque1981  •  24 Iunie 2013, 13:48
Postat de malakian pe 24 Iunie 2013, 13:02

Ati prins si voi glas, ma amaratilor? Te pomenesti ca acum suntem un fel de rivali :)) Ciocu' mic ca acum pleaca Walter cu jucariile si ajungeti iar in B, ca acum doi ani.

A si ca o paranteza offtopic - si eu sunt fan System of a down - acum am observat nikul tau malakian :)) Hai sa nu ne balacarim pe aici ca nu e cazul. Fiecare cu echipa lui.

torque1981
torque1981  •  24 Iunie 2013, 13:46
Postat de malakian pe 24 Iunie 2013, 13:02

Ati prins si voi glas, ma amaratilor? Te pomenesti ca acum suntem un fel de rivali :)) Ciocu' mic ca acum pleaca Walter cu jucariile si ajungeti iar in B, ca acum doi ani.

A plecat deja Walter - am pierdut un sponsor si acum vin altii - care e problema? Te deranjeaza realitatea de la echipa ta? Daca va exclud astia din CL - ce faceti??? - va pleaca inca jumate de echipa. Daca nu poti sa recunosti ca nu aveti atac - si daca pleaca si chiriches nici aparare - e problema ta. Eu nu am jignit pe nimeni - era o constatare...

malakian
malakian  •  24 Iunie 2013, 13:02
Postat de torque1981 pe 24 Iunie 2013, 12:51

Noua asezare a stelei va fi probabil 5-5-0 mai ales daca pleaca si cel mai bun varf chiriches :)))) - eu zic sa stati acasa pe 10 iulie la supercupa :)))

Ati prins si voi glas, ma amaratilor? Te pomenesti ca acum suntem un fel de rivali :)) Ciocu' mic ca acum pleaca Walter cu jucariile si ajungeti iar in B, ca acum doi ani.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează