FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Plecări în masă de la CFR Cluj! Mirko Ivanovski s-a înţeles cu o altă echipă, iar fundaşii centrali sînt ca şi vînduţi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 20:47

Problemele financiare de la CFR Cluj îşi pun tot mai mult amprenta asupra echipei. Adus în vară de la Astra, Mirko Ivanovski se desparte de fosta campioană a României după doar 6 luni. 
Fotbalistul de 25 de ani se întoarce acasă şi presa din Macedonia anunţă că a semnat cu Vardar Skopje, urmînd ca în următoarele zile să se facă anunţul oficial.

De serviciile acestuia s-au mai interesat şi moldovenii de la Sheriff Tiraspol. În cele 17 meciuri pentru CFR Cluj, Ivanovski a înscris doar de două ori.

Christian, împrumutat la Nacional Madeira

Tot în această iarnă CFR Cluj s-a înţeles cu Nacional Madeira şi l-a împrumutat în Portugalia pe mijlocaşul brazilian de 25 de ani.

Acesta va reveni din vară la CFR Cluj, însă cel mai probabil va fi din nou împrumutat sau chiar vîndut.

Urmează Larie şi Rada?

Răzvan Zamfir a plecat de la CFR Cluj şi s-a dus în Serie B, la Bari. Fostul oficial al ardelenilor vrea să ia în Italia şi doi jucători.

Calciomercator.it anunţă că Zamfir încearcă în aceste zile să îi ia pe Ionuţ Larie (27 de ani) şi Ionuţ Rada (32 de ani).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
theplayerr
theplayerr  •  08 Ianuarie 2015, 14:30

Sa luam de gat americanii..de cand si-au bagat coada in lumea petro-araba au provocat doar haos si dorinta de razbunare...citeam raportul CIA si se pare ca dronele americane au ucis peste 1000 de persoane nevinovate...din pacate platesc oameni nevinovati pentru actiunile celor mari si nesabuiti...

euce
euce  •  08 Ianuarie 2015, 13:35

ASTA AR DORI "FITUICARI"DE R....AT,ESTE O RUSINE DE FITUICA,CARE ESTE SUBJUGATA VOINTEI LU ,JIJI-PUSCARIE,IN romania,NU EXSITA NUMAI,"CIORANGI",ASTA NU INTELEG ,GSP.ISTI ,VOI AT-I DORI UN CAMPIONAT,DOAR CU "STANA"&ACOLITI,SA NU AIBA ADVERSARI.....

nebraska
nebraska  •  08 Ianuarie 2015, 06:55
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 07 Ianuarie 2015, 22:36

Când ieși la pensie?

Cand ii canta popa prohodul...sau nu,asta si din iad posteaza.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează