FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA - DINAMO 1-2

Plenara fotbalului » Pădureanu s-a retras oficial din fotbal şi a fost omagiat de FRF

Pădureanu va păstra doar o funcție onorifică la Bistrița // Foto: Lorand Vakarcs
Pădureanu va păstra doar o funcție onorifică la Bistrița // Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 22:22

După 49 de ani de activitate la Gloria, Pădureanu s-a retras aseară oficial din funcţie.

Cîteva aplauze răzleţe din tribună şi puhoiul de personalităţi locale care au împînzit "oficiala" să-l omagieze pe "Lordul" Bistriţei au deschis o festivitate simplă. Lumea s-a aliniat în faţa tribunei, cu o masă pe care au fost aşezate un trofeu şi o plachetă aniversară.

Şi-ar fi dorit ca toată Federaţia să fie alături de el, exact ca pe vremuri. L-a primit, în schimb, doar pe Sandu Boc, vicepreşedintele Ligii, plus un pachet de discursuri elogioase, chiar şi din partea lui Anghelache. După 49 de ani de activitate la Gloria, Jean Pădureanu şi-a stăpînit perfect emoţiile.

Un discurs greu inteligibil din boxe a închis festivitatea modestă. A fost ultima reprezentanţie în cinstea "Lordului". Ultimul preşedinte de onoare din fotbalul românesc, cum îi plăcea să-şi spună, s-a aşezat stingher pe bancă, în aceleaşi aplauze răzleţe primite din partea unui oraş în care Gloria a fost viaţa lui.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
joee
joee  •  04 Mai 2013, 14:45

A fost si ultimul blat aseara :)))

gabonne1982
gabonne1982  •  04 Mai 2013, 13:51

dincolo de ordinariile facute in toti acesti ani de fotbal,plus complicitatea acestor mizerii din LPF si FRF,totusi Jean Padureanu a tinut in viata pe Gloria Bistrita decenii intregi.Singurul motiv pentru care l-as premia,ar fi atasamentul sau fata de acest club.Putini investitori sau presedinti de club au fost atat de legati sufleteste de un club cum a fost Jean Padureanu.Evident ca nu pot uita faptul ca a fost "tutorele" cooperativei si al jocurilor de culise,dar ce-a fost a fost.Pentru ca tot suntem in Saptamana Mare,ai doresc sanatate si batranete linistita,nu-i doresc raul.Cred ca a facut un mare bine fotbalului romanesc prin faptul ca s-a retras.Am mai scapat de-un "dino

bat4man
bat4man  •  04 Mai 2013, 12:31

uitati-va la fetele alora din spatele lui blatureanu Spune tot.Niste relicve ordinare toti participanti la "jocurile" frf-ului RUSINE

Vezi toate comentariile (15)
Comentează