FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pleşan accidentat, Tănase titular

Mihaita Plesan, Plesan, Steaua
Mihaita Plesan, Plesan, Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Steaua a plecat la Bistriţa fără Mihăiţă, care suferă din cauza unor probleme musculare

Stoichiţă trebuie să se descurce azi, împotriva Bistriţei, fără mijlocaşii centrali titulari, Ovidiu Petre şi Pleşan. Primul e suspendat din cauza eliminării din partida cu Braşovul (1-0), iar Pleşan evită să mai forţeze încă o dată, după ce în runda precedentă a evoluat avînd probleme medicale. Staff-ul stelist se teme că olteanul riscă să facă o ruptură musculară dacă va continua să neglijeze contractura pe care o are, aşa că l-a lăsat la Bucureşti să facă recuperare.

Iar cu Tănase în centru
Din cauza absenţelor, "Lippi" va folosi împotriva Gloriei cuplul Tănase-Toja în centrul liniei mediane. Asta înseamnă că antrenorul ignoră criticile pe care le-a suportat recent pentru poziţia în care îl foloseşte pe fotbalistul adus de la Piteşti. Ilie Dumitrescu a fost ultimul care l-a contrazis pe Stoichiţă: "Mihai trebuie să înţeleagă o dată că locul lui Tănase nu e, în nici un caz, acela de mijlocaş central!".

0 meciuri are Steaua în acest sezon din Liga I cu cuplul Tănase-Toja titular la mijlocul terenului

26 de jucători a folosit Steaua în cele 25 de etape scurse din Liga I

"Steaua n-are şanse!"
Dumitru Dragomir n-o vede pe Steaua printre pretendentele la cîştigarea campionatului: "Titlul va ajunge la una dintre formaţiile: CFR, Urziceni, Dinamo şi Vaslui. De Steaua nu ştiu. Eu am spus echipele pe care le consider favorite". Preşedintele LPF a asistat vineri la Steaua-FC Braşov (1-0) şi i-a criticat şi atunci pe roş-albaştri: "M-a plictisit meciul".

"Cu cuţitul la os"
Preşedintele Jean Pădureanu încinge duelul dintre Gloria şi Steaua: "Fiecare are nevoie disperată de puncte, noi ca să ne salvăm, ei ca să cîştige campionatul. Vă spun sincer că pe noi ne-ar mulţumi, pînă la urmă, şi un egal". Căpitanul Coroian încearcă să-şi motiveze colegii: "Contra Stelei, fiecare are ocazia să se remarce, să-şi demonstreze valoarea, trebuie să profităm de oportunitatea asta!".

Antrenor-spectator
Mihai Stoichiţă îşi va conduce echipa din tribună astăzi, fiindcă ispăşeşte prima etapă de suspendare, din cele două pe care le-a primit pentru eliminarea din meciul cu FC Braşov. "Lippi" a fost trimis în tribună vinerea trecută fiindcă a protestat la o decizie a arbitrului Augustus Constantin. "Va fi un dezavantaj pentru echipă, dar băieţii trebuie să se descurce şi aşa!", a declarat Stoichiţă.

Dumitru Dragomir: "Tănase nu poate mai mult! El a fost umflat artificial, din moment ce nu are nici un meci bun pînă acum în campionat".
Mihai Stoichiţă a comentat declaraţia lui Şumudică, antrenorul Gloriei, care avertizase că ai lui "vor muri pe teren": "Bravo lor că au ambiţie, dar ca să cîştigi, trebuie să mai şi poţi".
Juan Culio, mijlocaşul argentinian de la CFR, o critică dur pe Steaua: "Am aţipit la meciurile lor din ultima vreme, au jucat foarte prost. Nu-i văd pe cei din Ghencea s-o bată pe Bistriţa!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  07 Aprilie 2010, 13:37

Cu parere de rau o incaltam rau de tot azi la Bistrita. Si cu asta se incheie si anul asta. Echipa trebuie reconstruita. Fara Tanase, Plesan, Toja, Banel, Stancu, Baciu, Surdu, Zapata si alte petarde de genul asta. Nu exista tineri la Steaua? De cand este Steaua, nu a avut un lot si un joc mai prost ca acum. Locul 10 - 12 este de justete locul meritat fata de felul cum joaca si la lotul pe care - l are. Pacat!

 •  07 Aprilie 2010, 10:37

Oricum luam bataie la BISTRITA,garantat 100%,insa intrebarea este:CE CAUTA TANASE IN ECHIPA?asta nu e mai bun ca pustii aia de la STEAUA2!!eu l-as goni inapoi la PTESTI..e cel mai slab jucator de departe..alaturi de TOJA si BANEL!!cu astia 3 nu poti castiga niciodata vreun meci!!PT.a cata oara vom suporta umilinta?cel mai jalnic fotbal jucat vreodata de STEAUA,doar cu DORINEL SI HAGi mai jucam asa...fara idei ,fara tactici,fara imaginatie...suntem chiar o echipa de mosi,retardati!!RUSINE BAAAAA

sergiusurdila
sergiusurdila  •  07 Aprilie 2010, 09:59

Steaua ori pierde la Bistrita ori face egal! Una din doua! Dupa felul cum au evoluat cu FC.Brasov sau cu Pandurii,Steaua nu o sa aiba un meci usor. Nu inteleg de ce Stoichita il foloseste pe Tanase mijlocas la inchidere!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează