FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / BULETIN MEDICAL

Plesan si Radoi nu revin mai devreme

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2007 00:00

Alti doi jucatori ai Stelei cu grave probleme medicale sint Radoi si Plesan. Primul a fost operat la inceputul lui septembrie la genunchiul sting, pentru a i se reface cartilajul si va avea nevoie de minimum 4 luni de recuperare. Plesan a suferit o fractura de peroneu si s-a operat la Bucuresti. si el va avea nevoie de cel putin 3 luni de pauza. Indiferent cit de bine va reactiona organismul, ei nu vor putea reveni mai devreme de ianuarie. Obiectivul in privinta lor este clar: sa fie apti suta la suta cind va incepe perioada de pregatire de dupa pauza de iarna.

Ce e cu Goian?
Absent contra lui Arsenal, Dorin Goian va reincepe cel mai probabil de astazi antrenamentele in regim normal. El nu s-a mai pregatit alaturi de colegi de dinaintea meciului cu Slavia Praga, adica de mai bine de doua saptamini. Tocmai din aceasta cauza e posibil sa nu fie folosit nici duminica, impotriva Daciei Mioveni. De unde provin problemele la spate ale fundasului central? "E si din cauza inaltimii lui, dar si din cauza deficitului muscular. A venit cu afectiunea de la Bacau, dar aici jucind intr-un ritm infernal s-a acutizat. N-are nevoie de operatie pentru a scapa de dureri", a spus unul dintre oficialii Stelei.

Trei menajati
Lovin, Golanski si Bicfalvi au absentat si ei cu Arsenal din cauza accidentarilor. Desi ei ar putea face eforturi pentru a evolua cu Dacia Mioveni, cel mai probabil nu vor fi fortati. Lovin, cu o lovitura oarba puternica la peroneu, va fi sigur menajat si acelasi lucru e posibil sa se petreaca si cu ceilalti doi. Argumentul? Ei ar risca o recidiva, or daca vor sta acum, vor urma doua saptamini de pauza, perioada in care vor putea reveni la parametrii maximi.

Nicolita a facut entorsa

Scorul de pe tabela de marcaj n-a fost singura problema pentru Steaua marti, la confruntarea cu Arsenal. Banel Nicolita a suferit o entorsa la glezna stinga inca din minutul 10, insa a continuat sa joace asa pina la final. Acum el are dureri mari si stafful medical al vicecampioanei face eforturi pentru a-l recupera sa fie bun de joc duminica, insa sansele sint sub 50 la suta.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează