FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cine este singurul jucător care s-a aflat în litigiu cu frații Becali: „A trăit dintr-un singur gol, dar a trăit bine”

Victor Becali și Giovanni Becali
Victor Becali și Giovanni Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 15:48 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 16:12

Mihăiță Pleșan (38 de ani) este singurul jucător care s-a aflat în litigiu cu firma de impresariat a fraților Becali, după cum a dezvăluit Victor Becali (59 de ani).

Mihăiță Pleșan și-a făcut debutul în fotbalul mare la Universitatea Craiova, pentru care a evoluat între 2000 și 2005. Fostul mijlocaș a mai evoluat și la alte echipe cu nume din fotbalul românesc: Dinamo, FCSB și Politehnica Timișoara. Impresarul Victor Becali a dezvăluit un episod care l-a avut în prim-plan pe Mihăiță Pleșan, de pe vremea când evolua la „alb-violeți”.

Victor Becali: „Mihăiță Pleșan a trăit dintr-un singur gol, dar a trăit bine”

Singurul jucător care a fost al firmei şi am avut un litigiu cu el şi după aia am renunţat la bani, a fost Pleşan. Care a trăit şi el dintr-un gol cu Germania, a trăit bine. Era la Timişoara şi îl voia şi FCSB, Steaua de atunci, şi Dinamo. Borcea la vremea aia i-a spus că dacă vrea să se ducă la Steaua nu e nicio problemă. Nu, dom'ne, vin acolo. Borcea a dat telefon, i-a pregătit echipamentul la Săftica, tot, tot, tot s-a dus (n.r. Pleşan) să vorbească jos cu nevastă-sa şi n-a mai venit nici până în ziua de azi. 

Şi părerea mea că d-aia nu a ajuns niciodată mare şi nu a a făcut carieră pentru că, bă, frate, el nu a fost în stare să-i spună în faţă lui Borcea că nu vrea să vină la Dinamo. S-a dus şi a vorbit cu nu ştiu cine la telefon şi n-a venit nici până în ziua de astăzi. Foarte bine, era decizia lui. A fost singurul litigiu cu un jucător. Pentru că dacă nu jucător nu vrea, du-te, tată, vezi-ţi de treaba ta, rămânem prieteni”, a spus Victori Becali la emisiunea Digi Sport Matinal.

1 gola marcat Mihăiță Pleșan la echipa națională, împotriva Germaniei, în celebrul amical câștigat de „tricolori”

Fostul mijlocaș a „trădat” clubul care l-a lansat în fotbalul mare și a evoluat pentru rivala din oraș, CS U Craiova, în perioada 2013-2014. A fost ultima echipă pentru care a jucat Mihăiță Pleșan.

VIDEO. Se întorc Nicolae Badea și Cristi Borcea la Dinamo? Victor Becali: „Eu asta știu”

Citește și alte știri din Liga 1:

Conducătorul lui Dinamo, dus de nas de Cortacero: „Ceva de domeniul fantasticului” » Cum a fost convins Contra să semneze

Cea mai dură reacție în disputa FCSB - CSA Steaua: „E o glumă proastă, e penibil! Interese meschine ale unor oameni mici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  20 Martie 2021, 16:48

Nici o masă fără pește și nici o zi fără pușcăriașii lui Ovidiu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează