FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CS SEVERIN

Ploieştenii au 5 "rupţi" înaintea meciului cu Severin!

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 19 octombrie 2012 18:10

Echipa lui Mircea Rednic va juca acasă, împotriva ultimei clasate, CS Severin, fără jumătate de echipă, nu mai puţin de 5 jucători fiind accidentaţi.

"Puriul" nu se poate baza pe aportul mai multor fotbalişti de bază din acest campionat. Trei fundaşi, un mijlocaş şi un atacant vor rămîne în tribune din cauza problemelor medicale la întîlnirea cu severinenii. Astfel, Geraldo, Gaston Mendy, Jean Sony Alcenat, Sebastian Cojocnean şi Tony vor "sta" în această etapă.
Petrolul va juca sîmbătă împotriva "lanternei roşii", CS Severin, pe teren propriu. Meciul va avea loc la Ploieşti şi va fi transmis în direct de DigiSport 1, de la ora 21:30.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valentiino
valentiino  •  20 Octombrie 2012, 06:35

geraldo este singurul titular.. restu.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează