FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PETROLUL 2-2

Ploieștenii nu-și revin după începutul slab de sezon: "În zece oameni e foarte greu!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 22:57

Trei dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Petrolul și Chiajna, Laurențiu Marinescu și Adrian Ropotan, respectiv Ștefan Bărboianu, au comentat partida de azi terminată la egalitate, scor 2-2.

"E important că am reușit să egalăm chiar dacă ne doream cele trei puncte. La fiecare meci sîntem sancționați cîte 6-7 jucători. Nu cred că la fiecare contact trebuie să primim cartonașul galben. Am încercat să dăm totul, dar în 10 oameni e foarte greu (n.r. Faugh Porret a fost eliminat în minutul 45). Sper să le facem o bucurie suporterilor și să cîștigăm următoarea partidă", a spus Laurențiu Marinescu la Dolcesport.

"am controlat jocul"

Bărboianu recunoaște că devine frustrantă situația în care se află formația sa: "Ne-am dorit să cîștigăm, dar din păcate n-am reușit. Am controlat jocul, dar avem ghinion la finalizare. Jocul a fost bun. Sînt sigur că trebuie să vină și victoriile. E frustrant să jucăm 50 de minute cu un om în plus și să nu cîștigăm. Meciul cu Craiova e un meci special pentru că voi juca în orașul unde am crescut".

"Voi ține cu dinamo în derby"

Adrian Ropotan a devenit primul jucător din acest sezon suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Fotbalistul Petrolului însă n-a vrut să comenteze arbitrajul: "Cred că echipa a dat dovadă de caracter. Sper să vină și victoriile pentru că avem nevoie pentru moral. Prefer să nu discut arbitrajul și să vorbesc despre evoluția mea. Sperăm să ne luăm cele 6 puncte înapoi. Depinde numai de noi dacă ne vom califica în play-off. Voi ține cu Dinamo în derby".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
forza_csms
forza_csms  •  01 August 2015, 12:00

daca suntei cotonogari...! si mai aveti si tupeu sa va plangeti, dupa meciul de la Iasi, in care a fost gol valabil, iar voi trebuia sa aveti 2 jucatori eliminati.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  01 August 2015, 08:00

Pentru Miki23:nu are rost sa-ți mănânci nervii cu *** ăstia!Nu vezi ca fiecare pagina are cel puțin jumătate din spațiu ocupat cu pupincurism e de... steliștii?Pentru ei nu exista alte echipe!Cea mai mare *** ie am vazut-o la meciul lui AȘA cu Saint Etienne...Ei în loc sa comenteze meciului,*** de comentatori de la Digi,pro slăveau...Fcsb-iști,vorbind de -vezi Doamne-performantele lor când au jucat acum...2000 de ani cu alte echipe franceze!?Mai nou mă uit la t

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki23
miki23  •  01 August 2015, 01:31

Pai scrieți mă adevărul *** cum a fost dezavantajată azi Petrolul . Nu mai băgați fitile ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează