FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Ploile torenţiale au inundat stadionul celor de la FC Vaslui » Autorităţile au intervenit şi meciul cu Oţelul se va juca

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 18:35

Stadionul Municipal Vaslui a fost inundat în urma ploilor torenţiale din ultimele 24 de ore, autorităţile locale şi pompierii intervenind timp de două ore pentru evacuarea apei din zona pistei de atletism, anunţă Mediafax.

Arena pe care evoluează FC Vaslui a fost inundată, iar autorităţile au fost nevoite să solicite sprijinul pompierilor pentru evacuarea apei, care a ajuns şi la 20 de centimetri pe pista de atletism.

"Cantitatea mare de precipitaţii într-un interval scurt de timp este o mare problemă pentru zonele joase ale oraşului, cum este şi cea a stadionului. Reţeaua pluvială nu dovedeşte preluarea apelor astfel încît zona pistei de zgură din jurul gazonului a fost inundată.

În aceste condiţii, evacuarea apei s-a făcut cu ajutorul motopompelor, proces care a durat aproximativ două ore", a declarat viceprimarul municipiului Vaslui Daniel Neacşu.

Potrivit sursei citate, inundarea stadionului nu va afecta desfăşurarea partidei din această seară, dintre FC Vaslui şi Oţelul, programată de la ora 19:00, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează