FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

"Plombe" pentru Șumi » Antrenorul Astrei a făcut două mutări pe piața transferurilor

Wellington a trecut de la AEL Limassol la Astra
Wellington a trecut de la AEL Limassol la Astra

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 00:00

Campioana i-a transferat ieri pe atacantul Wellington și pe fundașul central Pițian.

Marius Șumudică a reușit să mai aducă doi jucători la echipă. După ce joi l-a semnat pe atacantul Sergiu Buș, 23 de ani, ieri Astra a reușit să mai aducă un atacant: brazilianul Wellington Carlos da Silva, 29 de ani.

Vârful a fost adus în România în 2012, la Chiajna, și chiar s-a intersectat cu Șumudică în mandatul acestuia din Ilfov. În sezonul 2015/2016 a evoluat pentru Pandurii, apoi a prins un transfer în Cipru, la AEL Limassol. În cele 17 meciuri la AEL a marcat o singură dată!

Cealaltă achiziție a dunărenilor este Andrei Pițian, 21 de ani, venit la Giurgiu după ce și-a reziliat contractul cu Pandurii. Andrei este un jucător cu fizic formidabil, 1,92 metri înălțime, și poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și la închidere.

În ceea ce privește plecările, Cristian Săpunaru, 32 de ani, ar fi vrut să părăsească Astra în această iarnă, însă clubul l-a împiedicat. "Au fost niște discuții, dar se pare că s-au cerut niște bani pe mine și nu știu ce se va întâmpla. Îmi doream să plec acum, sunt ultimii ani din carieră și poate rămâneam în străinătate mai mult timp", a declarat Săpunaru la Dolce.

20de goluri în 89 de meciuri a marcat Wellington în Liga 1

25de meciuri a strâns Pițian în Liga 1

Transferurile zilei de ieri

Nume De la  La
Pițian Pandurii Astra
Bucurică Chiajna CSU Craiova
Răuță Pandurii Poli Iași
Nicoliță Făurei ASA Tg. Mureș
Vl. Morar ASA Tg. Mureș Viitorul
Wellington AEL Limassol Astra

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează