FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Plus de fantezie din Gruia » Rapid îl ia gratis pe De Zerbi

În acest sezon, De Zerbi a fost folosit de Jorge Costa în 5 meciuri, însă niciodată ca titular
În acest sezon, De Zerbi a fost folosit de Jorge Costa în 5 meciuri, însă niciodată ca titular

Articol de , - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 21:48

Intrat în dizgraţie la CFR, De Zerbi are acordul clubului din Gruia de a pleca gratis şi s-a înţeles cu Rapid


Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe pregătesc deja transferurile din pauza de iarnă. Nemulţumiţi de coordonatorii de joc pe care-i au în lot, post unde de multe ori au preferat să-l folosească pe Nicolae Grigore, un închizător, cei doi şi-au îndreptat atenţia spre Roberto De Zerbi (32 de ani).

Conducătorii lui CFR Cluj nu-l mai vor pe italian, de care au vrut să scape şi în vară, şi i-au transmis că în iarnă îl vor lăsa să plece gratis. Giuleştenii au aflat de la impresarul fotbalistului şi au intrat pe fir, reuşind să-l convingă pe "decarul" din Gruia să accepte oferta lor. Astfel, De Zerbi va deveni al 10-lea fotbalist care va sosi în Grant de la revenirea lui Răzvan Lucescu.

Fostul selecţioner a cerut întăriri în linia mediană după ce Teixeira a stat mai mult accidentat, iar Apostol a avut evoluţii modeste. Singurul mijlocaş responsabil cu creaţia care l-a mulţumit pînă acum a fost Herea.

În aceste zile, giuleştenii caută o variantă şi pentru postul de atacant, după ce Cassio şi Sburlea au dezamăgit, iar Pancu, la cei 34 de ani, nu poate evolua constant din trei în trei zile. Şi postul acesta ar fi putut fi întărit cu un fotbalist de la CFR, însă alb-vişiniii l-au refuzat pe Kapetanos, după ce agentul grecului l-a propus în Giuleşti pe fostul stelist.

300.000 de euro e salariul pe care-l va avea De Zerbi la Rapid, acelaşi pe care l-a avut şi la CFR. El va semna pe un an şi jumătate

7 goluri şi 4 pase decisive în 17 meciuri în Liga 1 a reuşit De Zerbi pentru CFR din februarie 2010, cînd a fost adus în Gruia

"Copos e parolist" :)
Preşedintele CS Rapid, Vali Caciureac, îl laudă pe George Copos şi spune că aproape sigur meciul cu Mioveni se va disputa tot în Giuleşti: "Domnul Copos s-a ţinut de cuvînt de data asta şi a plătit tot ce trebuia să plătească la timp. Încă nu am semnat contractul pentru partida lor din etapa următoare, dar nu e grabă. Angajamentul va fi acelaşi, aşa cum ne-am înţeles, şi va fi parafat, cel mai probabil, joia viitoare". Pentru fiecare meci în Grant, alb-vişiniii trebuie să achite toate utilităţile, chiria de 1.700 de euro şi 20.000 de euro din datoria de 120.000 pe care o mai are clubul de fotbal către cel sportiv.

"Luăm titlul peste 12 ani" :)
Aflat în Poiana Braşov, George Copos a dezvăluit cum va sărbători următorul titlu al Rapidului. "Mă arunc în lac sau mă las aruncat", a spus patronul giuleştean la sport.ro. Întrebat dacă o va face îmbrăcat sau dezbrăcat, finanţatorul a răspuns: "La 70 de ani nu mă voi mai dezbrăca". Acum, Copos are doar 58 de ani.

inbox
- Începînd de ieri, Surdu şi Duarte se antrenează normal, alături de ceilalţi rapidişti. Cei doi au acuzat probleme medicale şi n-au făcut parte din lot pentru meciul din etapa trecută, cu Voinţa Sibiu (1-0).
- Fostul mijlocaş al Rapidului, Olberdam de Oliveira, care a evoluat în Grant în sezonul trecut, fiind împrumutat de la Braga, a criticat fotbalul românesc în presa lusitană: "E o mare lipsă de organizare. În plus, e frig şi zăpadă. Nu m-aş mai întoarce acolo".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
albusibiu
albusibiu  •  08 Octombrie 2011, 20:14
Postat de carol_k pe 07 Octombrie 2011, 05:41

Nu credeam ca CFR,un club cu atatea pretentii de profesionalism poate sa scape printre degete asa un jucator...Nu vedeti ca nici nu intra bine pe teren si-ti da gol ?

....Oameni care judeca fotbalul doar in goluri. Alea se vad, goluri din teren insa nu. De Zerbi nu poate duce un meci intreg, e pe final de cariera, are salariu enorm, are un risc de reaccidentare (finala) foarte mare si in sistemul in care joaca CFR-ul acum el alearga cel mai putin. Da, e un om care tine de minge, poate dribla, poate executa bine (dar cam moale) loviturile libere.... Eu zic ca ar fi chiar un castig sa isi cheltuie Rapidul banii pe De Zerbi...

marcel3popescu
marcel3popescu  •  08 Octombrie 2011, 00:41

Comentariul tău..mare rahat jurnalismul românesc cred că aceşti oameni petrec fomem să scrie atât de multe minciuni, nu este Catalin Popescu (bum)? cu jurnaliştii care sunt porci aceasta este România, gunoiul din Europa de Est! de aceea străinii sunt fericit aici doar trei luni dupa ce ştie tot ce se intampla pe aici, nu vrea sa se intoarca (almodiçoado ţară) este o mulţime de minciuni, ipocrizie de altă zi a scris despre Marco Antonio, deoarece acestea pot? apa de gura sa de a vă vorbi că acesta este un exemplu în mijlocul de fotbal. jurnalişti rahat, restul de canalizare. ţară care spune foarte religios, dar care au un comportament de şobolani rahat rahat .. GSP GSP GSP ... rahat .

marcel3popescu
marcel3popescu  •  08 Octombrie 2011, 00:39

mare rahat jurnalismul românesc cred că aceşti oameni petrec fomem să scrie atât de multe minciuni, nu este Catalin Popescu (bum)? cu jurnaliştii care sunt porci aceasta este România, gunoiul din Europa de Est! de aceea străinii sunt fericit aici doar trei luni dupa ce ştie tot ce se intampla pe aici, nu vrea sa se intoarca (almodiçoado ţară) este o mulţime de minciuni, ipocrizie de altă zi a scris despre Marco Antonio, deoarece acestea pot? apa de gura sa de a vă vorbi că acesta este un exemplu în mijlocul de fotbal. jurnalişti rahat, restul de canalizare. ţară care spune foarte religios, dar care au un comportament de şobolani rahat rahat .. GSP GSP GSP ... rahat ... Asta pentru ş

Vezi toate comentariile (28)
Comentează