FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Poet de curte

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2007 00:00

Atacantul Dorin Goga a reusit o dubla in amicalul de ieri cu ucrainenii de la Zarya, 2-2. "U" a remizat ieri, 2-2, cu Zarya Lugansk, locul 11 in Ucraina, echipa pe care Craiova a invins-o recent, cu 4-2, intr-o alta partida de verificare.

"Studentii" au intrat pe virfuri in teren. La prima faza la poarta lui Tudor, Dmytro Vorobei a inscris (1) la capatul unui corner, care a survolat naivitatea marcajului apararii lui Falub. Tehnicianul s-a zburlit pe margine si studentii au raspuns printr-o asezare ofensiva. Park a ratat din 3 metri (6), iar combinatiile dintre Negrean si Goga au inceput sa aiba consistenta. Ultimul, lansat de bataiosul Bolohan, a inscris dupa ce a driblat si portarul ucrainean (34).

Patru minute mai tirziu, acelasi Goga a incercat sa cloneze prima reusita, dar pasa lui "Bolo" l-a gasit in ofsaid. In a doua repriza, atacantul a iesit din nou in evidenta. Ajutat de Suciu, atacantul a spulberat apararea lui Zarya, finalizind cu un sut puternic linga bara, dupa un dribling naucitor (67). N-a fost suficient pentru ca "sepcile rosii" sa se impuna. Suller a gresit o pasa simpla si i-a facut cadou lui Brovkin golul egalarii (77).



"U" CLUJ - ZARYA Lugansk 2-2 (1-1)
Au marcat: Goga (34, 67) / D. Vorobei (1), Brovkin (77)
"U" (in prima repriza): M. Tudor - Ungurusan, Cordos, Park, M. Jovanovici - Dolha, Bolohan - R. Sabo, Negrean, Al. Savu - Goga
"U" (in a doua repriza): Szolomajer - Ungurusan (Suller), Baciu, Iodi, M. Jovanovici (Crusoveanu) - A. Muresan, Dolha (Olah) - Al. Savu (Bus), Suciu, Ghindaru - Goga (Villand)

Bus eliminat
Intrat in minutul 59 al amicalului de ieri, disputat in Ungaria, la Buk, Bus a fost eliminat pentru un fault dur si pentru proteste cu 4 minute inainte de final. "Ai sa platesti pentru asta. Nimeni nu are treaba cu arbitrul, numai tu. Daca mai faci de astea, poti sa pleci inapoi la Timisoara", i-a strigat Falub, conform www.clujeanul.ro. Altfel, atacantul Nemanja Jovanovici n-a evoluat ieri din cauza unor bataturi care-l jeneaza.

Fara frica

Antrenorul "studentilor" a reclamat faptul ca echipa sa a luat golurile dupa doua greseli in defensiva. "Am luat golurile pe niste mari greseli de aparare, dar sint multumit de felul in care s-au prezentat baietii. Ne pregatim sa luptam cu fiecare echipa din Liga I, cu sanse egale. Imi doresc sa avem o echipa curajoasa, nu una care tremura in fata unui adversar mai bine cotat. Eu zic ca nu sintem cu nimic mai prejos decit celelalte formatii, in afara celor care se bat la titlu", a declarat Falub pentru www.clujeanul.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează