FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Poftiţi la Steaua! » Becali le dă drumul din vară, granzii deja se bat pe ei

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 18:04

Abia s-a reluat campionatul că Gigi Becali a şi început să trieze din lotul pentru sezonul viitor. Nu mai puţin de şase jucători sînt pe picior de plecare în vară.

Geraldo şi Iliev au fost deja tăiaţi de pe listă. Contractele lor expiră la finalul sezonului, iar Gigi Becali e hotărît să facă o echipă numai de români. Fundaşii nu mai sînt doriţi şi din cauza salariilor foarte mari pe care le au.

Gata cu Bicfalvi
În final, va scăpa de Bicfalvi. Eric e şi el în ultimele luni de contract, iar şansele parafării unei noi înţelegeri sînt aproape nule. Mijlocaşul se află de mai mult timp pe lista neagră a lui Becali, care a explodat în ultimele săptămîni de fiecare dată cînd a auzit laude la adresa internaţionalului de tineret.

Tătă sau Stanca
Patronul Stelei s-a împăcat cu Tătăruşanu, dar numai pentru a nu-l pierde liber. "Roş-albaştrii" vor încerca să îşi recupereze cel puţin suma pe care l-au transferat pe portar, 1,5 milioane de euro. Dacă nu vor reuşi să-l vîndă, cel mai probabil rezerva Răzvan Stanca va cere întreruperea contractului. Goalkeeperul şi-a manifestat în ultimele luni dorinţa de a pleca dacă nu va primi mai multe şanse de a juca.

Nikolici înapoi la Poli
Muntenegreanul Stefan Nikolici nu mai are viaţă lungă la Steaua după ce a venit mahmur la antrenament. Cel mai probabil, el se va reîntoarce din vară la Poli Timişoara, echipa de la care este împrumutat. Mai mult ca sigur, Dănănae va fi şi el îndepărtat, evoluţiile sale fiind mult sub aşteptări pînă acum.

Nu duc lipsă de oferte
Chiar dacă au şanse mari să plece pe uşa din dos de la Steaua, "exilaţii" n-au emoţii în privinţa găsirii unui nou angajament. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Dănănae, olteanul fiind foarte departe de forma maximă.

Echipele interesate de stelişti:
Valentin Iliev - ŢSKA Sofia
Geraldo - FC Vaslui
Stefan Nikolici - se întoarce la Poli, e dorit de Rapid
Răzvan Stanca - Pandurii
Ciprian Tătăruşanu - Lazio, Napoli
Eric Bicfalvi - FC Vaslui

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
terminatorul2
terminatorul2  •  11 Martie 2012, 01:48

FORTA STEAUA .

terminatorul2
terminatorul2  •  11 Martie 2012, 01:48

FORTA STEAUA .

terminatorul2
terminatorul2  •  11 Martie 2012, 01:48

FORTA STEAUA .

Vezi toate comentariile (81)
Comentează