FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași a rezolvat prima mutare a verii!

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2018 16:41

Mijlocașul Andrei Sin (26 de ani) a semnat prelungirea contractului cu un sezon, până-n 2019

Încep să se miște lucrurile la Iași. Între două vacanțe, președintele Adrian Ambrosie și-a găsit timp pentru a negocia cu Andrei Sin, unul dintre cei trei jucători aflați la final de contract cu care antrenorul Flavius Stoican vrea să lucreze și în sezonul viitor. Iar ieri la amiază, Poli a anunțat pe site-ul său că s-a ajuns la un acord cu mijlocașul de 26 de ani, până-n 2019.

"Sunt fericit că m-am înțeles cu oficialii de la Poli și pot continua la echipa la care am realizat o bornă importantă în cariera mea sportivă. Am acceptat să prelungesc deoarece m-am simțit excelent alături de un public minunat, colegi sufletiști, un antrenor profesionist și o conducere de încredere. Sper să continuăm evoluțiile bune și să avem din nou șansa de a juca de la egal la egal cu cele mai bune echipe din țară!", a declarat jucătorul.

Mai rămân de clarificat situațiile lui Narcis Bădic și Ionuț Cioinac. Ultimului, Ambrosie i-a refuzat "un salariu decent", iar mijlocașul defensiv a declarat la finalul play-off-ului că "în proporție de 95 la sută sunt plecat de la Poli". 

33 de meciuri
a bifat Sin în tricoul lui Poli (2 goluri), ca mijlocaș sau fundaș de bandă

1.500 €pe lună a fost salariul lui Sin la Iași în 2017-2018. Foarte probabil, acesta va fi și în sezonul viitor

 

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează