FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași a strâns mai mulți fani cu Astra decât cu FCSB!

FOTO: Facebook FC Politehnica Iași
FOTO: Facebook FC Politehnica Iași

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 19:56

De la 4.000 de spectatori cu roș-albaștrii, ieșenii au ajuns la 6.000 cu o formație mai slab cotată. Explicații? Noua echipă și euforia remizei cu CFR.

Surpriza meciului de la Iași n-a fost, cum s-ar putea crede, victoria lui Poli în fața Astrei (1-0). Ci numărul mare de fani care au luat drumul Copoului, în ciuda caniculei!

„Cred că au fost peste 5.000”, a sunat evaluarea președintelui Adrian Ambrosie. 6.000, potrivit Gazetei.

Ambrosie a încercat și o explicație pentru interesul sporit, în condițiile în care, sezonul trecut, ieșenii au avut 4.000 de spectatori în tribune la cel mai așteptat meci, cu FCSB (1-2).

„Rezultatele bune din pregătiri și egalul cu CFR, de la Cluj, au creat euforie și au readus speranța, iar mulți au fost curioși să vadă pe viu noua echipă pusă pe picioare de Mihai Teja”, a comentat oficialul moldovean. Și mai e ceva.

Cumpără și provoacă

Dacă Iașiul a vândut sezonul trecut doar 400 de abonamente, acum sunt deja 800! Și încă se dau. Primarul Mihai Chirica a lansat săptămâna trecută o campanie de achiziţionare a acestora, cumpărând cinci, pe care le-a dăruit unor elevi de nota 10.

Totodată, el i-a provocat pe subalterni să-i urmeze gestul. Viceprimarul Gabriel Harabagiu a acceptat provocarea, a cumpărat și el 5 abonamente şi i-a provocat, la rându-i, pe consilierii locali. În joc au intrat și oficialii clubului ieşean, în frunte cu Ambrosie și cu antrenorul Mihai Teja.

4.000 de suporteri fuseseră în Copou anul trecut, pe vremea asta, tot în etapa a 2-a și tot cu Astra (1-1)

1.000.000 €este cuantumul datoriilor clubului ieșean la ora actuală

VEZI ȘI:

Yacouba Sylla se dă bine pe lângă Dan Petrescu, după ce a fost desființat cu Clinceni: „I-am urmărit meciurile de la Chelsea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  22 Iulie 2019, 22:24

La ce ora s-a jucat?

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Iulie 2019, 21:06

Leapșa cu abonamente. Cool.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează