FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

Poli Iași: Andreea Perju, singurul medic femeie din Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 12:33

Noua doctoriță a moldovenilor, Andreea Perju, i-a fost studentă președintelui Ciprian Paraschiv în urmă cu mai bine de 10 ani și e singurul medic-femeie din Liga 1.

Lăsat baltă de doctorii Eugen Moroșanu și Alexandru Pătrașcu, speriați de protocolul anti-coronavirus impus de LPF, președintele Ciprian Paraschiv a apelat la o fostă studentă! Andreea Perju, medic specialist în medicină de familie, a acceptat provocarea și va avea grijă, începând de mâine, de jucătorii antrenorului Mircea Rednic. 

Paraschiv i-a fost dascăl doamnei Perju în urmă cu mai bine de 10 ani, la UMF Iași, acolo unde este profesor universitar doctor la catedra de educație fizică. Ea e în acest moment singurul medic-femeie din Liga 1 și al doilea din întreg fotbalul românesc. 

Poli Iași: Andreea Perju, singurul medic femeie din Liga 1

Prima a fost dr. Olivia Timnea, directorul Centrului Medical din Chiajna, medic primar de medicină sportivă la FRF, care lucrează și acum la Concordia, în liga a doua.

„Suntem bucuroși ca Andreea a acceptat provocarea de a veni în echipa noastră, mai ales că am mai colaborat acum mai bine de 10 ani, fiindu-mi studentă" 
Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri despre Poli Iași:

„Președintele” propagandă e antifotbal! Dan Udrea pune la zid propunerea anulării play-out-ului: „Ca să realizați unde a ajuns ipocrizia în fotbalul românesc”

Probleme din cauza coronavirusului! 5 jucători de la Poli Iași sunt blocați în zonele roșii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  17 Mai 2020, 18:44

Saraca de ea pacat ca a intrat in morisca lui Tandala si strambu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează