FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Andrei Radu, gest superb în pragul sărbătorilor de iarnă

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 10:55

Andrei Radu (23 de ani, fundaș stânga), fotbalistul lui Poli Iași, le-a oferit cadouri copiilor de la „Centrul Social Bogdana”.

Radu s-a deplasat în Bogdăneşti, comună Horeşti, pentru a le pune un zâmbet pe chip copiilor defavorizați. Tânărul fotbalist a fost sprijinit de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi de Protecţia Copilului Iaşi.

„Ținând cont că atunci când unui om îi pasă de tine vine fără să îl chemi, și eu am simțit nevoia de sfintele sărbători ale Crăciunului să fac o bucurie în sufletele copiilor instituționalizați și am mers la centrul de servicii sociale Bogdana din satul Bogdănești. 

Aici am ajuns cu speranța să pot și eu să împart puţin din bunătatea cu care eu am fost binecuvântat de Moșul nostru, al tuturor. Am fost primit foarte bine, am fost colindat de copiii de aici și am trăit şi eu alături de ei emoția și bucuria care se vedea pe fețele și în ochii lor”, a declarat Radu, potrivit bzi.ro

  • Sursă: BZI

Nu e prima dată când fostul internațional U21 își îndreaptă atenția către casele de copii. Radu a împărțit cadouri în fiecare an, fie că s-a aflat la Aris Limassol sau CFR Cluj.

VEZI ȘI:

CSA Steaua, licitație inedită » Armata pregătește o achiziție de 4 milioane de lei!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10219469047173292
Ciprian Samson  •  19 Decembrie 2019, 12:37

Un super om si un super fotbalist! Un băiat deștept, cu credinta in Dumnezeu care ar trebui sa fie un exemplu pentru toată lumea, nu numai pentru fotbaliști! Bravo, Andrei Radu!

toni_soare
toni_soare  •  19 Decembrie 2019, 20:21

Felicitari fotbalistului Andrei Radu pentru gestul sau deosebit și plin de compasiune fața de copii, pacat ca astfel de actiuni nu sunt mediatizate la adevarata lor valoare. Cu siguranta daca era vorba despre o escapada bahica sau despre bombitele sexi, se titra breaking news. Încă o dată respect pentru gesturi din suflet si nu pentru organizari de propaganda.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 Decembrie 2019, 11:14

Bv Andrei de la tine pot lua examplu si ceilalti fotbalisti care au salarii mult mai mari

Vezi toate comentariile (3)
Comentează