FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Ape tulburi în Copou! Flavius Stoican, răspuns dur pentru cei doi contestatari care i-au cerut demisia: „Nu s-au uitat la meci. Au stat și au mâncat pizza”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 16:59

Nu s-au liniștit încă apele în Copou. Flavius Stoican (42 de ani), antrenorul echipei Poli Iași, a răbufnit la o conferință de presă, după ce doi oameni din consiliul local i-au cerut demisia.

  • Poli Iași se va duela duminică, de la ora 18:00, cu FC Botoșani, în runda cu numărul 7 din play-out.

Consiliul Local Iași s-a întrunit azi într-o ședință ordinară. Deși principalul subiect pe ordinea de zi a fost aprobarea bugetului Iașiului pentru acest an, discuțiile au alunecat și spre fotbal. Doi consilieri, Florentin Ciobotaru și Mihai Gavril, au criticat dur evoluțiile lui Poli Iași.

Când se simte atacat pe nedrept, Flavius Stoican se transformă într-un uragan. „Îl sfătuiesc pe cel care mi-a cerut demisia să-şi vadă de treaba lui, de ceea ce are de făcut în Consiliul Local! Mi se pare penibil ca într-o şedinţă de Consiliu Local să sară la fotbal doar ca să-şi facă imagine. Mi se pare penibil! Cei care mi-au cerut demisia am auzit că vin la meci şi mănâncă pizza. Nici nu se uitau la meci!

Stă cu o cască în urechi şi mănâncă pizza în timpul partidei. Să vină să plătească biletul la meci, să dea 10 lei şi apoi să aibă o opinie. Să nu se trezească vorbind în şedinţă, ca să-şi facă reclamă”, a declarat revoltat tehnicianul.

„Am fost la biserică şi mi-am zis că trebuie să fiu mai calm. Dar când văd o astfel de situaţie... Te iei de Stoican şi de jucători, tu, care nu ai adus un leu la club, doar ca să-ţi faci reclamă?! Mi se pare de o penibilitate cruntă! Auzi la el, să vin să dau explicaţii în Consiliul Local că folosesc jucători din lumea a treia”
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

În 2019, acasă, Poli nu a câștigat decât un meci, a înregistrat o remiză și a suferit patru eșecuri, golaverajul întâlnirilor din Copou fiind 3-7!

Poli Iași este pe locul 3 în clasamentul din play-out, cu 24 de puncte. Liderul clasamentului este Gaz Metan cu 32 de puncte.

6.000 €e salariul lui Stoican la Iași, conform contractului scadent în vară

2017e anul în care a venit tehnicianul de 42 de ani în Copou. E al doilea cel mai statornic antrenor din Liga 1, după Gică Hagi (Viitorul)

Citește și:

Tensiuni la Poli Iași! S-a cerut demisia lui Stoican

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează