FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR 0-1

POLI IAȘI - CFR 0-1 // FOTO Eroare GRAVĂ a lui Iulian Călin în Poli Iași - CFR! Echipa lui Stoican n-a primit un penalty evident

Captura TV Telekom Sport +1   FOTO
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 21:49

Poli Iași contestă una dintre deciziile luate de Iulian Călin pe final de meci. În minutul 75, Patrick Petre a căzut în careu după un duel cu Andrei Mureșan. 

Călin a lăsat jocul se continue, însă reluările au demonstrat faptul că „centralul” s-a păcălit și că Poli Iași trebuia să primească lovitură de la 11 metri. 

Mureșan și-a lăsat un picior în spate și l-a împiedicat pe Petre. A fost prima decizie eronată a lui Călin din acest meci, terminat cu victoria oaspeților, 1-0. 

Chiar dacă a avut o partidă grea, arbitrul avusese până la această fază o prestație impecabilă. 

CITEȘTE ȘI:

FOTO Gest INEXPLICABIL făcut de Culio! Eliminat în 17 minute după o intrare HORROR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
doze
doze  •  24 Februarie 2019, 11:03
Postat de andinamodrei pe 24 Februarie 2019, 09:32

Ati pierdut un meci cu ultima clasată!!!! CFR a jucat aproape tot meciul cu un om mai putin !!! Un campion nu se plange decat de prestația sa ! Aaaa dar voi nu sunteti campioni , sunteti o adunătură de ***

tu, la fel ca majoritatea dinamovistilor de carton, nu sustii prea mult echipa ta. tu esti de fapt anti-fcsb. frustrarea e intratat de mare. #campioniiplayout-ului

andinamodrei
andinamodrei  •  24 Februarie 2019, 09:32
Postat de Naghi Olimpiu pe 23 Februarie 2019, 23:50

Doar în ultimele doua etape arbitri au pus de o parte 6puncte pentru CFR ( etapa trecuta penalti neacordat pt fcsb aceasta,etapa penalti neacordat impotriva lui CFR). Pentru ce se mai joaca dacă campioana se știe înainte de a începe campionatul?

Ati pierdut un meci cu ultima clasată!!!! CFR a jucat aproape tot meciul cu un om mai putin !!! Un campion nu se plange decat de prestația sa ! Aaaa dar voi nu sunteti campioni , sunteti o adunătură de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  24 Februarie 2019, 09:23

Eroarea nu a fost gravă, a fost intenţionată. Asistăm şi în acest an, ca-n filmele cu proşti, la un campionat trucat de arbitri. Mureşan a faulta lejer, ca-n curtea şcolii, ştia că împotriva CFR nu se dă 11 m !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează