FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CONCORDIA CHIAJNA 3-0

POLI IAȘI - CONCORDIA CHIAJNA // Ocazie rarisimă irosită în ultimul meci al etapei: "zmeu" dintr-un metru!

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 22:27

Partida dintre Poli Iași și Concordia Chiajna, 3-0, ultima a etapei a 7-a din Liga 1, a adus cea mai mare ratare din acest start de sezon. 

După 35 de minute modeste, în care Concordia a încasat două goluri, echipa lui Ionuț Badea s-a trezit la viață și a început să atace. A fost la un pas să reducă din diferență în minutul 39, dar ilfovenii au ratat o ocazie rarisimă.

După o fază fixă gestionată deficitar de defensiva moldovenilor, mingea a ajuns la atacantul Ghislain Guessan, care a finalizat lamentabil, mult peste poartă, dintr-un singur metru! Ivorianul nu doar că a ratat, dar l-a incomodat în mod vizibil și pe Albu, fundașul Chiajnei care se afla într-o poziție și mai bună!

Până în final, Concordia a mai primit un gol și a plecat învinsă din "Copou" la scor de neprezentare. 

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Poli Iași - Concordia Chiajna 3-0!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează