FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CRAIOVA 2-5

POLI IAȘI - CRAIOVA 2-5 // Mircea Rednic se ia de publicul din Copou: „N-am înțeles atitudinea lor” + „Portarul trăgea de timp ca Dino Zoff”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 21:46

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a pierdut cu Craiova, scor 2-5.

Clasamentul LIVE din Liga 1

Programul + rezultatele etapei #25

„Am avut o primă repriză proastă. Sunt mult mai omogeni ei, au o circulație bună de balon. Le-a și intrat. La primele situații, au reușit să înscrie. A venit și penalty-ul de la 1-0, care s-a dat destul de ușor. N-am avut reacție, am pierdut multe mingi. Am ratat, cu Omoh singur în fața porții. Mă bucur că la 3-0 băieții au reacționat, totuși.

Atmosfera din stadion n-am înțeles-o, pentru că n-au fost vreo 10 victorii până să vin eu. Trebuie să avem răbdare cu jucătorii. Am reușit să marcăm de două ori, am avut o ocazie mare și, zic eu, și o jumătate de penalty. La 3-0, publicul era negativ, iar la 3-2, când echipa a revenit, nu mai striga nimeni nimic. Am încredere în jucători și în niciun caz nu voi ceda, pentru că lucrăm bine. Le-am spus că eu răspund de rezultat”, a declarat Rednic la Look Sport.

+14 FOTO

Sursa foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial & facebook.com/UCVOficial

„Și Liverpool a revenit de la 0-3 cu Milan. Se întâmplă în fotbal. Când am băgat încă un atacant, noi pasam cu portarul, deși eu le-am cerut să jucăm lung. Se vede când ai buget și îți permiți să aduci jucători cu calitate. Nu întâmplător sunt pe locul doi. Bine, și portarul lor trăgea de timp ca Dino Zoff pe vremuri”
Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

„Trebuie să analizăm ce-am făcut bine, ce-am făcut rău. Am obținut un singur punct în 11 meciuri, ne trebuie un declic, undeva, ca să terminăm seria asta foarte proastă. Sperăm să ne revenim cu prima etapă a play-out-ului"
Ștefan Târnovanu, portar Poli Iași

citește și:

Cronica meciului Poli Iași - CS Universitatea Craiova 2-5

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
835108086928187
Francisc Dascal  •  16 Februarie 2020, 14:39

Mister a tras de timp sa nu primiti mai mult

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  16 Februarie 2020, 12:49

Baietii veseli si ultras iasi au cantat tot meciul si au facut atmosfera, au nevoie de un difuzor langa banca tehnica ca toti suntem ragusiti si asta zicea ca nu canta nimeni, parca a vazut alt meci

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  16 Februarie 2020, 10:46

Combinatiile lui cu jucatorii si impresarii vor baga Iasul in L2 cine la adus pe Rednic doreste sa retrogradeze echipa aviz dl primar Chirica

Vezi toate comentariile (12)
Comentează