FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // Ieșenii râd de dinamoviști: "Puteam să le dăm 3 goluri, dar ne-am gândit la Bratu"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 23:01

Poli Iași a învins Dinamo, scor 1-0. Andrei Cristea și Ionuț Cioinac, 2 dintre cei mai buni fotbaliști ai gazdelor, trimit săgeți către contestatari.

"Este un 1-0 minunat pentru noi. Ne bucurăm că am triumfat 3 meciuri la rând. Asta spune multe despre noi. Nu mai avem nevoie de altă motivație când jucăm cu Dinamo. Știm emulația care se creează în oraș, suporterii vin în număr mare la stadion. Regret enorm ceea ce se întâmplă acolo. Din păcate nu s-a schimbat mare lucru față de anul trecut. Le doresc multă baftă. Ar fi păcat să nu intre în play-off.

Astăzi am jucat la rezultat. Era un moment propice pentru noi. Am reușit să păstrăm avantajul. Vrem să rămânem acolo sus. Drumul spre play-off e lung. Trebuie doar să rămânem concentrați. Le mulțumim celor care ne-au văzut retrogradați. Ei ne-au motivat!", a declarat Cristea la TV Telekom Sport. 

"Așa e când bați pe Dinamo, ești extrem de relaxat. Puteam să le dăm 3 goluri, dar ne-am gândit la Bratu. Anul acesta ne dorim să fim mai sus de locul 6. Nu ne-a interesat ce au declarat alții, pe noi ne motivează doar conducerea și antrenorii"Ionuț Cioinac

Vezi și: ZERO șuturi pe poartă și HAOS general! 4 concluzii ale prăbușirii lui Dinamo: cașcavalul Penedo, tristețea Dan Nistor și o întrebare: e timpul să plece Florin Bratu?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
montgomerry
montgomerry  •  22 Septembrie 2018, 14:14

Din păcate, ăsta e adevărul, nu mai speriem pe nimeni, trăim din amintiri. Iașiul favorită cu Dinamo!!! Incredibil dar adevărat. Nu știu dacă în viața asta, mai apuc să văd Dinamo strălucind ca altă dată, ba mă tem de la an la an, că vom avea soarta unor altor cluburi cu nume, dispărute prin neantul ligilor inferioare. Avem cam tot ce trebuie să se petreacă dezastrul. Sper din suflet să mă înșel, îmi spun asta de vreo șapte, opt ani.

ccristian0
ccristian0  •  22 Septembrie 2018, 08:33

Cioinac vorbeste de Dinamo ?!?!?! Cred ca acest individ uita un lucru, el a jucat la Dinamo, 1 meci, unul singur si in acel meci s-a facut de ***. Probabil este cel mai slab jucator din istoria lui Dinamo. 1 este nota luată de Cioinac din partea Gazetei după singurul meci în care a jucat, Dinamo - Viitorul 1-2. A intrat în minutul 50, şi-a dat un autogol, apoi a provocat penalty-ul din care oaspeţii au cîştigat!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  22 Septembrie 2018, 08:03
Postat de pol1tehnicaiasi pe 21 Septembrie 2018, 23:45

:)) Hahaha...cat bulan ati avut azi...la ce ocazii am avut pff...trebuia sa fie lejer 4-0....

Nu tin partea nimanui, insa nu mi-e frica nici cu jocul iasiului. Un joc modest, cu jucatori modesti. Nu are rost sa va ganditi la play-off anul asta, dinamo nici atat.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează