FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

Achim și-a distrus colegii după eșecul rușinos cu Poli Iași: „N-am mai văzut așa ceva niciodată! Întrece orice limită”

Poli Iași a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Vlad Achim (31 de ani), mijlocașul „câinilor”, a acuzat dur indisciplina tactică la finalul jocului din Copou.
Poli Iași a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Vlad Achim (31 de ani), mijlocașul „câinilor”, a acuzat dur indisciplina tactică la finalul jocului din Copou.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 23:27 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 23:43

Poli Iași a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Vlad Achim (31 de ani), mijlocașul „câinilor”, a acuzat dur indisciplina tactică la finalul eșecului din Copou.

Toate detaliile despre Poli Iași - Dinamo 1-0, AICI

Programul + rezultatele rundei #28 din Liga 1

Obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare. Va fi greu să ne salvăm dacă vom continua așa. E o indisciplină cum n-am mai văzut niciodată! Am fost la Ceahlăul, unde știam că se va desființa, dar o așa indisciplină n-am întâlnit. Sperăm să se găsească rezolvarea acestor probleme. 

Domnul Mulțescu a încercat să găsească un sistem de joc în care să avem superioritate mai ales în zona de mijloc, am avut 2-3 perioade mai bune în joc, dar apoi am dat în spate. Indisciplina de la acel corner s-a văzut, plus contraatacul la care ne-au dat gol. După, n-am mai reușit nimic. 

Sperăm să fie binevenită pauza competițională. La ora asta, indisciplina din teren întrece orice limită. Așa ceva nu se poate! Urmează meciul cu CFR, orice echipă te poate învinge, însă la fel de bine poți câștiga”, a declarat Achim la Telelom Sport.

20 decembrie 2020este data la care Iași a câștigat ultima dată în Liga 1, 1-0 vs. Hermannstadt. Pe teren propriu, moldovenii nu s-au mai impus în campionat din 27 septembrie, 5-2 cu FCSB

31 ianuariea fost ziua în care Dinamo a câștigat ultima dată în campionat, 1-0 vs. UTA. De-atunci, „câinii” au înregistrat 6 înfrângeri și două remize în L1

Clasament Liga 1: Dinamo și Poli Iași, la retrogradare

Marian Aioani, dorit de Dinamo: „Oferta nu a fost pe placul nostru”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ziua și greșeala în Liga 1! Eroare gravă de arbitraj în Poli Iași - Dinamo

Conducătorul lui Dinamo, dus de nas de Cortacero: „Ceva de domeniul fantasticului” » Cum a fost convins Contra să semneze

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (109)
sibelius
sibelius  •  21 Martie 2021, 11:22
Postat de nosiop pe 21 Martie 2021, 10:29

Dinamo II, papagalule fecesebist.

Dinamo ala de la care ati imprumutat sigla e in liga a 4-a?

nosiop
nosiop  •  21 Martie 2021, 10:29
Postat de sibelius pe 21 Martie 2021, 09:35

Si Dinamo e tot acolo.

Dinamo II, papagalule fecesebist.

parpalache
parpalache  •  21 Martie 2021, 09:49

Achime!Poa sa fie si Maurinho cu nu stiu ce tactici si Guardiola!Daca sare mingea din voi ca din stalpul portii,despre ce disciplina tactica sa mai vorbim?Nu aveti calitate nene!Trebuie sa-i dau dreptate fcsb-istului Anghelutza-comentatorul tansmisiilor de pe GIGI SPORT1-care zicea ca :„cu lotul actul,lui Dinamo ii va fi greu si in liga a...doua”!

Vezi toate comentariile (109)
Comentează