FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO // Dinamoviștii îl ironizează pe Mircea Lucescu: „Înaintea meciului de azi, Lăcătuș va ține un discurs motivațional în vestiarul «câinilor roșii»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 18:20

Fanii dinamoviști s-au arătat extrem de iritați de prezența lui Mircea Lucescu, considerat legendă a lui Dinamo, în vestiarul FCSB înainte de meciul cu Mlada, 0-0.

Tehnicianul de 74 de ani i-a încurajat pe steliști și și-a exprimat interesul de a-i da sfaturi patronului Gigi Becali pe viitor, dacă va fi solicitat.

Pe paginile suporterilor „câinilor” circulă o postare ce ironizează gesturile lui Il Luce.

„Astăzi, ora 21:00: Poli Iași - DINAMO 

Înaintea meciului, Lăcătuș va intra în vestiarul Câinilor Roșii. Acesta le va ține un scurt discurs motivațional jucătorilor dinamoviști și le va explica ce înseamnă mândria de a purta tricoul lui Dinamo. La pauza meciului, va scanda alaturi de galeria dinamovistă împotriva fcsb”, au scris fanii.

Din dragoste și din plăcere! Gigi Becali a dat detalii despre colaborarea cu Mircea Lucescu: „Sigur o va face”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (29)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  10 August 2019, 15:58

Imi si imaginez cum ar suna (cu sfaturi bune pentru jucatori): "Baieti, luati legatura cu impresario vostri si cereti-le sa scoata din contract bonusurile de performanta, oricum nu veti primi bani in veci pt asa ceva. In schimb, puneti clauza pe numarul de meciuri jucate ca voi oricum jucati mai multe ca echipele mari!". PENTRU CUNOSCATORI :-)

847153178690789
Ticu Troya  •  10 August 2019, 12:50
Postat de Sima Laurentiu-Florin pe 10 August 2019, 03:16

Hai sa fim seriosi, Lucescu nu a fost niciodată un dinamovist pur sânge, acestia sunt putini si de obicei sunt doar suporterii. Lucescu și-a văzut doar interesul și a fost dinamovist doar cand i'a folosit asta, dinamovistii adevărați sunt cei care cheltuiesc bani pentru Dinamo, nu care iau bani de la club. Un dinamovist adevarat are coloana vertebrală și nu ar intra niciodata în vestiarul stelei, sau cum se numeste mai nou FCSB. Dinamostii adevărați au mândrie!

Dinamovist cu ,,coloana'' n-am vazut !!! Iti amntesc ca de cate ori a facut Gigi din deget , au venit in branci la fcsb ! Cu rapidistii intradevar n-a mers . A incercat cu Sapunaru , cu Herea , cu Pancu , cu Ionita ...nimic ! Cat despre coloana suporterului dinamovist , va amintesc ca Nicu Paraschiv sa declarat mort , ca sa se foloseasca de banii de inmormantare [ smecher , nu-i asa !!? ] sau Elias care a fugit cu banii adunati pentru amaratul de Ekeng !! Vai de capul vostru !

fara_pista
fara_pista  •  10 August 2019, 08:55
Postat de kordell pe 09 August 2019, 19:08

Gigistii au luat articolashul asta in serios si ne arata cat de denshi sunt !

Imposibil, când e vorba de coregrafi, totu-i o glumă.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close