FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO // EXCLUSIV Eugen Neagoe a fost în cantonamentul „câinilor”: „Le-am dat curaj”

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2019 09:00

Eugen Neagoe a fost din nou să-și viziteze jucătorii la Săftica, așa cum o va face periodic, în preajma partidelor, dar secunzii săi, în frunte cu Sebastian Moga, se vor ocupa de ciclul săptămânal de antrenamente până la toamnă. 

Eugen Neagoe este A1, psiholog, suporter, amic cu fotbaliștii. Și respectă doar pe jumătate sfatul doctorilor. Tehnicianul de 51 de ani a trecut peste șocul stopului cardio-respirator fără puls de acum aproape trei săptămâni, din timpul partidei cu U Craiova (0-2), s-a lăsat de țigări, a dat cafelele pe câte o ceașcă de capuccino din când în când, și a rămas antrenorul prin corespondență al echipei.  

Nu a plecat și nu va pleca într-o vacanță de odihnă, este într-un semiconcediu medical. Ține legătura cu secunzii săi care se ocupă de ciclul săptămânal de antrenamente, însă, ocazional, vine la Săftica să-i vadă pe jucători, să le vorbească, să-i încurajeze. Iar diseară va urmări partida cu Iașiul din canapea, în fața televizorului. De-abia după controlul medical de pe 21 august se va întoarce la serviciu. 

"Greu la TV"

"Am fost să-i văd pe băieți la Săftica, o să mai merg să-i încurajez. I-am simțit puternici, încrezători, sper să arate pe teren ceea ce fac la antrenamente. Eu mă recuperez separat în această perioadă, chiar dacă mi-e dor de fotbal, fiindcă este ceea ce am iubit toată viața. Băieții au energie, dar trebuie să miște lucrurile în direcția cea bună.  

O să-mi fie greu din fața televizorului. Am vrut să le dau curaj băieților când ne-am văzut, am încredere că vor face o partidă bună la Iași. După acel control de pe 21 august, sper și vreau să fiu alături de băieți zi de zi. Totul este în regulă, nu depinde de acel control, domnii doctori doar mi-au recomandat să stau câteva săptămâni mai departe de fotbal", a comentat ieri Neagoe pentru Gazeta Sporturilor.

1înfrângere a suferit Iașiul în ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu, 0-2 cu FC Botoşani (31 mai 2019), în rest 3 victorii şi două rezultate de egalitate

4eșecuri, o remiză și o victorie, 2-0 la Chiajna, a strâns Dinamo în precedentele 6 deplasări din campionat

7meciuri s-au disputat în Copou în campionate între cele două formații: 4 victorii Poli Iaşi - 2 remize - 1 succes Dinamo

2eșecuri a strâns Mihai Teja ca antrenor în partidele contra lui Dinamo, mai având o victorie și o remiză. În 2015, a fost tehnicianul "câinilor"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
demarco72
demarco72  •  09 August 2019, 14:14
Postat de Paul Cernea pe 09 August 2019, 12:48

Neagoe este un tip OK, sa-i dea d-zeu sanatate, dar de unde, asa dintr-o data, atâta dragoste pentru Dinamo??Au??

Nu este dragoste pt Dinamo. Omul este profesionist, își respectă meseria și clubul la care este angajat.

aldo_m
aldo_m  •  09 August 2019, 13:17

sanatate dl neagoe dar ar fi cazul ca dinamo sa castige daca nu atunci rolul lui moga sau al dumitale este egal cu zero cata rabdare sa mai avem sau ai putea sa spui mai perdem trei meciuri si dupa nu mai pierdem nici unul

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  09 August 2019, 13:15

Trebuie sa recunosc ca nimeni nu s-ar simti confortabil in pozitia lui Neagoe! Ma surprinde placut, însă atasamentul acestuia față de colectivul care incearca sa scoata Dinamo din mediocritate. Chapeau bas, Eugen!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează