FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO // Poli Iași e lider pe Facebook. La umor! Meme-ul cu Jackie Chan și Abi Talent care a strâns sute de like-uri

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 18:21

Ieșenii au publicat un poster în care un fan nu reușește să se hotărască între meciul lui Poli cu Dinamo, unde biletul e 10 lei, și concertul lui Abi Talent, la care intrarea e 70 de lei.

Iașiul rămâne capitala umorului românesc. Iar Poli o confirmă. Cei care se ocupă de site-ul clubului și de postările pe rețele de socializare au realizat de-a lungul timpului multe momente ce au stârnit zâmbete și nu se dezmint nici acum, înaintea meciului cu Dinamo.

Azi, ei au publicat pe Facebook un poster care înfățișează un suporter nedumerit (reprezentat de un celebru meme stilizat cu Jackie Chan) în fața ofertei din week-end. Cu mâinile pe cap, el nu reușește să se hotărască între partida din Copou, la care cel mai ieftin bilet e 10 lei, și concertul lui Abi Talent, unde intrarea costă 70 de lei.

Abi, pe numele întreg Alberto, are 18 ani, doar 8 clase și a devenit cunoscut în anul 2017, atunci când a scos o piesă cu titlul «Papuci Gucci», melodie pe cât de criticată, pe atât de urmărită pe YouTube (18 milioane de vizualizări), ceea ce l-a determinat să cânte în continuare.

Din acel moment, Abi a devenit un nume foarte cunoscut în industria muzicală din România și a strâns mii de urmăritori pe rețelele de socializare, iar în topurile de YouTube, el este mereu pe primul loc. De curând, a lansat piesa «Rege pă România», se află în continuare pe locul 1 în topuri și deja are 10 milioane de vizualizări.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tataika
tataika  •  12 Aprilie 2019, 05:53

aurelian botezatu, un "ziarist"...

1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  11 Aprilie 2019, 20:19

da-te mare poli ;D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează