FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO // Stimulent pentru ieșeni: se dau banii!

POLI IAȘI - DINAMO
POLI IAȘI - DINAMO

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 18:40

Oficialii Politehnicii Iaşi au luat o nouă măsură pentru a-i stimula pe jucători înaintea meciului cu Dinamo. Mîine, în ziua partidei, fotbaliştii ieşeni vor ajunge cu salariile la zi.

„Salariile restante, pe o lună şi jumătate, le vom plăti vineri", a anunțat preşedintele Adrian Ambrosie. Pentru a achita restanţele, se știe, Poli s-a împrumutat cu 200.000 de euro de la Clement Ifrim şi Cezar Ungurenaşu, doi ieşeni emigraţi în SUA care lucrează în IT.

Conducerea încearcă să-i convingă pe cei doi să preia clubul din vară. „Sunt discuţii, nu ştim sigur dacă vor veni", a precizat antrenorul Flavius Stoican.

În schimb, directorul general Horia Sabo, trecut pe linie moartă în decembrie, a atacat cu apel decizia Judecătoriei Iaşi, care a refuzat să emită o ordonanţă preşedinţială prin care băimăreanul să revină în fruntea clubului. Lui Sabo i s-au limitat atribuţiile de către preşedintele Ambrosie şi colaboratorii lui, la finele anului trecut. Tribunalul Iaşi se va pronunţa miercurea viitoare asupra cererii acestuia.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează