LIGA 1  ·  POLI IAȘI - DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO // Stimulent pentru ieșeni: se dau banii!

POLI IAȘI - DINAMO
POLI IAȘI - DINAMO

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 18:40

Oficialii Politehnicii Iaşi au luat o nouă măsură pentru a-i stimula pe jucători înaintea meciului cu Dinamo. Mîine, în ziua partidei, fotbaliştii ieşeni vor ajunge cu salariile la zi.

„Salariile restante, pe o lună şi jumătate, le vom plăti vineri", a anunțat preşedintele Adrian Ambrosie. Pentru a achita restanţele, se știe, Poli s-a împrumutat cu 200.000 de euro de la Clement Ifrim şi Cezar Ungurenaşu, doi ieşeni emigraţi în SUA care lucrează în IT.

Conducerea încearcă să-i convingă pe cei doi să preia clubul din vară. „Sunt discuţii, nu ştim sigur dacă vor veni", a precizat antrenorul Flavius Stoican.

În schimb, directorul general Horia Sabo, trecut pe linie moartă în decembrie, a atacat cu apel decizia Judecătoriei Iaşi, care a refuzat să emită o ordonanţă preşedinţială prin care băimăreanul să revină în fruntea clubului. Lui Sabo i s-au limitat atribuţiile de către preşedintele Ambrosie şi colaboratorii lui, la finele anului trecut. Tribunalul Iaşi se va pronunţa miercurea viitoare asupra cererii acestuia.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1