FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-0

POLI IAȘI - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-0 // VIDEO Dezgheț în Copou » Poli Iași, încă un pas spre play-off!

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 15:54

Poli Iași a trecut la limită de Călărași, 1-0 (Platini 33), câștigând astfel după 2 luni și jumătate pe teren propriu.

Cu Flavius Stoican în tribună ca urmare a eliminării din etapa trecută și fără golgeterii Flores și Cristea, care marcaseră jumătate din golurile Iașiului din acest sezon, Poli s-a chinuit în startul meciului. Dunărea a avut mai multe ocazii de a deschide scorul, ratate de Clemence (10), Kanda (12) și A. Munteanu (19). 

Scăpați cu fața curată, moldovenii au înscris în minutul 33, prin Platini, cel care irosise o oportunitate importantă în minutul 10. Actul secund nu a adus nimic nou pe tabelă, deși Gallego (53), Mediop (57) și Honciu (77) - bară - au fost aproape de gol.

Poli a pus astfel capăt înghețului în ceea ce privește victoriile de acasă, apărut după succesul cu Dinamo de pe 21 septembrie, și a ajuns la 3 puncte de play-off, obiectivul acestui sezon. 

"Ne bucurăm că am legat două victorii la rând, dar și mai mult pentru că am câștigat acasă. Eram puțin datori suporterilor noștri"
Cosmin Frăsinescu, fundaș Poli Iași

"Suntem într-o criză de rezultate,din păcate. Avem situații clare, dar nu marcăm. Pe undeva ne lipsește și șansa. Ca determinare și joc suntem în creștere, dar până la urmă rezultatele contează"
Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași

Poli Iași - Dunărea Călărași 1-0
A marcat: Platini 36'

Poli Iași: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Cioinac, Qaka - P. Petre, Platini, Sanoh - Bekui
Rezerve: Cobrea, Panțâru, Bosoi, Zaharia, Mihăescu, Enoh, Danale
Antrenor: Flavius Stoican

Dunărea Călărași: Lungu - Țenea, Dobrosavlevici, Șeroni, Mendy - Kanda, S. Cucu, Bourceanu, V. Munteanu - A. Munteanu, Clemence
Rezerve: Popa, Walace, Honciu, Pană, Simion, Ndiaye, Souda
Antrenor: Dan Alexa

Arbitru: George Rădulescu (București) / Asistenți: Marius Marica (Bistrița) și Marius Marchidanu (Brăila) / Rezervă: Eduard Ioniță (Galați) / Observator: Liviu Ciobotariu (Galați)

 
 

PROGRAMUL ETAPEI A 19-A

Sâmbătă:
Hermannstadt - Dinamo 1-1 Detalii AICI
CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 Detalii AICI

Duminică:
Poli Iași - Dunărea Călărași 1-0
17:00 Astra Giurgiu - Concordia Chiajna Detalii AICI
20:00 FCSB - Viitorul

Luni:
17:30 Sepsi - Botoșani
20:00 Craiova - Voluntari

CLASAMENT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
771545396317549
Eugen Iustin  •  09 Decembrie 2018, 17:01
Postat de zidane92 pe 09 Decembrie 2018, 15:02

Maricel prostul scolii in 2016 si 2017 v-am furat titlul prostalaule, in sezonul 15-16 cu rednic cu astra am avut 3 infrangeri si un egal deci ei au luat 10p cu noi, in schimb cu fcsb am facut 3 egaluri si o victorie deci prostalaule ati luat cu 7p mai putin cu dinamo decat astra! Iar in anul urmator noi am facut viitorul campioana prin golul lui hanca din penalty in minutul 94 la asta se adauga ziua judecatii din 2008 cand am trimis titlul la cluj in penultima etapa cu mitraliera bratu, iar in 2018 ultimul golgeter al lui dinamo andrei cristea a trimis titlul la cfr chiar daca nu ajungem in play-off din cauza lui gigi becali care motiveaza constant adversarii lui dinamo si a distrus munca lui bratone virusandu-l pe nistor, dinamovistii si antistelistii de la echipele din play-off or sa va ia titlul , avem pe tucudean, bulgarul si costache la cfr, pe marius constantin la medias, ungurii oricum va urasc , doar craiova va fi prietena voastra in play-off , alianta cfr- sepsi -gaz aduce un nou titlu in ardeal!!! Nici macar hagi nu mai e cu voi din cauza ciobanului care vorbeste mult si prost, diseara va bate la pitesti!

Pune ceasul sa sune devreme, sa te obisnuiesti cu matineul.

merace
merace  •  09 Decembrie 2018, 15:44

Dan Alexa mergea bine cu Calarasi, pana i s-a facut oferta sa plece la Astra. A refuzat-o, si de atunci a mai scos doar 1 punct in 5 meciuri (6 cu acesta). Ce naiba se intampla?! De ce se permit asemenea manevre cu oameni sub contract?!

bazileon
bazileon  •  09 Decembrie 2018, 15:10

Daca bate Dunarea, Dinamo retrogradeaza direct, in secunda urmatoare. Scribi cu pene indoite!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează