FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // EXCLUSIV Revoltă împotriva lui Mircea Rednic! Jucătorii îi reproșează antrenorului că le vorbește urât și vor să dea clubul în judecată

Rednic are contract până-n vară la Iași, cu opțiune de prelungire. Câștigă 8.000 de euro lunar
Rednic are contract până-n vară la Iași, cu opțiune de prelungire. Câștigă 8.000 de euro lunar

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 09:15

Mai mulți jucători de la Poli Iași îi reproșează lui antrenorului Mircea Rednic că le vorbește urât și-i șicanează. Cei excluși din lot susțin că se pregătesc în condiții improprii și că vor da clubul în judecată!

Apostrofat de fani după 2-5 cu U Craiova, o parte cerându-i chiar demisia, Rednic e contestat mai nou și de jucătorii lui Poli. În vestiar s-ar fi ridicat mai multe voci împotriva sa, iar cârcotașii, potrivit unor surse autorizate, au o listă destul de consistentă de reproșuri. Unii ar fi ajuns chiar la primarul Mihai Chirica, să i se plângă! Ce i se reproșează „Puriului"?

Revoltă împotriva lui Mircea Rednic la Poli Iași

  • Le vorbește urât și-i șicanează pe jucătorii care n-au acceptat rezilierea contractelor.
  • Le-a spus că n-are rost să meargă să-și ceară drepturile pentru că el are puterea absolută la Poli: „Primarul mi-a dat mână liberă!".
  • A adus la echipă 9 jucători în mai puțin de-o lună și jumătate, majoritatea din ligi inferioare și care în ultima vreme au jucat puțin sau deloc.
  • A exclus din lot 9 fotbaliști, A. Bălan, Diallo, Popadiuc, A. Radu, Carlone, Cabral, G. Assulin, Onea și Cobrea, cu CV-uri mult mai bune decât cei veniți
  • Fundașul Bădic a fost reprimit în lot, deși n-a făcut pregătirea de iarnă cu echipa, în condițiile în care Rednic voia să renunțe la serviciile sale.
  • Clubul se vaită că n-are bani, dar a încheiat contracte cu 9 jucători, iar majoritatea celorlalți n-au drepturile bănești achitate în întregime.
  • Rednic spunea la sosire că vrea să mizeze pe jucători care au contracte cu Poli, nu împrumutați, însă îi titularizează pe cei împrumutați de la FCSB (Horșia, Șerban).

Cei pe care „Puriul" nu mai mizează, și cărora clubul încearcă să le rezilieze contractele, susțin că se pregătesc separat, pe un „sintetic", fără să li se asigure „condițiile necesare obligatorii". Ei au filmat antrenamentele și au amenințat că la vară vor da clubul în judecată!

„La mine n-a fost niciun jucător să se plângă. Nemulțumiții să-și facă sindicat! Dar trebuie să știe că într-un club de fotbal nu există așa ceva. Dacă jucau mai bine și aveau rezultate situația lor ar fi fost cu siguranță alta" - Mihai Chirica, primar Iași

„Mircea tocmai i-a scos la restaurant"

POLI IAȘI // EXCLUSIV Revoltă împotriva lui Mircea Rednic! Jucătorii îi reproșează antrenorului că le vorbește urât și vor să dea clubul în judecată


Președintele Ciprian Paraschiv susține că atmosfera în Copou e bună, dar admite că pot fi și nemulțumiți: „În fiecare echipă sunt".

- Ce știți despre această revoltă a jucătorilor la adresa lui Rednic?
- Sunt surprins. Știu însă că, înainte să vin eu, Rednic a împrumutat clubul cu 100.000 de euro ca să li se poată achita restanțele salariale. Iar zilele trecute a invitat tot lotul la restaurant. Nu neg că or fi și nemulțumiți, la fiecare echipă sunt. În special cei care joacă puțin sau deloc. În orice caz, Rednic are toată încrederea mea. Sută la sută.

 - Unii s-ar fi dus la primar, să i se plângă. Iar exclușii din lot susțin că se pregătesc în condiții improprii și vor da clubul în judecată. 
- Nu cred că a mers cineva la primar. Domnul Chirica mi-ar fi spus. În ceea ce-i privește pe aceia care s-au antrenat separat, eu cred că au beneficiat de toate condițiile. Sigur au avut și medic la pregătiri.

- Unii susțin că aparatele aduse de Rednic la sala de sport ar fi vechi și le-a cumpărat din Belgia la mâna a doua... 
- Sunt noi, vă asigur. În plus, datorită dânsului am obținut o reducere de 50 la sută.

CITEȘTE ȘI:

FCSB // Jucăria lui Gigi se îndepărtează de titlu: cum își sabotează Becali propria echipă » Situație unică în Liga 1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
regalistul
regalistul  •  25 Februarie 2020, 09:37

Dacă Rednic e contestat, chiar și numai de o parte dintre jucători și suporteri, este normal din multiple motive. La venirea lui la Iași, mulți dintre iubitorii fotblului (printre care și subsemnatul) cu capul pe umeri, și-au exprimat dezacordul, optând pentru una din celelalte două variante posibile la acea vreme: Neagoe sau Bergodi. Din nefericire, iată că am avut dreptate. Rezultatele și atmosfera vestiarului confirmă.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  24 Februarie 2020, 14:28
Postat de Popa Lucian pe 24 Februarie 2020, 10:53

Ionut Pantiru iti spune ceva? Din liga a 3 a a fost adus. De la Știința Miroslava.

Pantaru luat si adus la juniori dupa care promovat la echipa mare Rednic a facut direct contract de profesionisti 4000€ si suma de transfer prin Luana bineinteles si mai mult sunt jucatori straini

10209899427152560
Popa Lucian  •  24 Februarie 2020, 10:53
Postat de dumitru82drugan pe 24 Februarie 2020, 10:41

Dl PRIMAR si Dl presedinte cand a mai luat Iasul 5 goluri acasa sezonul asta , cand a mai transferat Iasul din L3 din Romania, cand a mai avut Iasul mai multi jucatori straini devat romani , esecul dupa esec îi confera suport 100/100 lui Rednic din partea voastra felicitari profesionistilor !

Ionut Pantiru iti spune ceva? Din liga a 3 a a fost adus. De la Știința Miroslava.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează