FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Afacere de pandemie » Cum economisește Poli Iași bani: „E o gură de aer pentru noi”

Moldovenii de la Poli Iași au încheiat un parteneriat pentru un nou autocar, care-i scutește de 20.000 de euro cheltuieli cu deplasarea pe un întreg sezon. Până-n 2020 au zburat cu Blue Air, în cadrul unui acord de 120.000 de euro pe an. +8   FOTO
Moldovenii de la Poli Iași au încheiat un parteneriat pentru un nou autocar, care-i scutește de 20.000 de euro cheltuieli cu deplasarea pe un întreg sezon. Până-n 2020 au zburat cu Blue Air, în cadrul unui acord de 120.000 de euro pe an.

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2021 15:46 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 17:53

Moldovenii de la Poli Iași au încheiat un parteneriat pentru un nou autocar, care-i scutește de 20.000 de euro cheltuieli cu deplasarea pe un întreg sezon. Până-n 2020 au zburat cu Blue Air, în cadrul unui acord de 120.000 de euro pe an.

Afacerile în vremuri de pandemie nu mai aduc aceiași bani ca altădată. Conducătorii lui Poli Iași au încheiat un parteneriat cu firma de transport Tarsin, care, în schimbul logo-ului înscris pe tricouri, s-a angajat să pună la dispoziția echipei un autocar Mercedes Turismo, de ultimă generație, pentru deplasări.

Mai mult spațiu pentru Poli Iași 

Pentru jucători, înseamnă un confort sporit. Vehiculul e dotat cu sistem multimedia, grup sanitar, frigider și espressor, dar, la fel de important, numărul de locuri a fost redus de la 52 la 40, astfel încât să beneficieze de un spațiu mai generos. „E o gură de oxigen pentru noi", a declarat președintele Ciprian Paraschiv, pentru GSP.RO. Cât de mare, n-a dorit să comenteze. Însă Gazeta a aflat că, pentru club, la nivelul unui an întreg, înseamnă o economie de circa 20.000 de euro.

+4 FOTO

Poli Iași economisește bani: de șase ori mai puțin

Adică de șase ori mai mică decât aceea pe care le-o aducea precedentul parteneriat, cu Blue Air. Până la finele lui 2019, când și-a mutat operațiunile la Bacău, compania aviatică le-a pus la dispoziție bilete și facilități în valoare de 120.000 de euro anual.

350.000 de eurocostă autocarul cu care ieșenii vor face de acum deplasările

1 ane durata contractului încheiat de moldoveni cu Tarsin, cu opțiune de prelungire

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

OFICIAL Dinamo a pierdut lupta pentru Eric » Mijlocașul a fost prezentat la noua echipă! Rămâne în Liga 1 și speră la play-off

OFICIAL Viitorul și-a prezentat noul atacant! A jucat în urmă cu două sezoane la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  19 Februarie 2021, 23:24

Economia sau cheltuiala este "de șase ori mai mică" ?

bodystyle74
bodystyle74  •  19 Februarie 2021, 20:57

Ce prapad este la Iasi daca o economie de 20000€ pe an reprezinta o gura de oxigen.

enigmaticul
enigmaticul  •  19 Februarie 2021, 19:18

De călătorit, găsiți voi cu ce, asta nu e o problemă, ba chiar există și CFR, dacă nu mă înșel!! Dar fotbal, când mai jucați și voi? Cred că reveniți la matineu, sezonul următor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează