FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL DE ARBITRAJ

VIDEO Ionuț Coza, arbitrul „de casă” al lui Hagi? » A „dormit” aseară la eroarea uriașă pro Farul, iar în acest sezon a dictat 3 penalty-uri pentru campioană într-un meci. Două în mod eronat!

Gică Hagi și Ionuț Coza
Gică Hagi și Ionuț Coza

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 16:01 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 18:09

Poli Iași trebuia să primească un penalty în meciul cu Farul, la scorul de 2-3, dar brigada condusă de Szabolcs Kovacs a ignorat un fault evident comis de Mihai Popescu  ♦ Arbitru VAR la partida din runda a 18-a a fost Ionuț Coza, același care în etapa a doua, la duelul Farul - FC Voluntari 4-1, acorda 3 penalty-uri campioanei, două gratuite!

În minutul 70 al confruntării din Copou, trupei lui Leo Grozavu i-a fost refuzat un penalty clar. Alin Roman l-a căutat pe Luis Phelipe cu o pasă peste apărare, unul dintre stoperii Farului, Mihai Popescu, a respins în corner, însă în momentul în care a lăsat piciorul jos l-a călcat și descălțat pe brazilianul gazdelor, care continuase alergarea în urmărirea balonului.

VIDEO. Penalty-ul refuzat celor de la Poli Iași în meciul cu Farul

Phelipe a cerut penalty, a și arătat cum gheata i-a fost scoasă din picior, dar arbitrul Szabolcs Kovacs nu a acordat 11 metri. Culmea, nu a fost atenționat nici din camera VAR, de perechea Ionuț Coza - Vlad Bârleanu, să o facă!

Ionuț Coza, arbitrul „de casă” al lui Hagi? » A „dormit” aseară la eroarea uriașă pro Farul, iar în acest sezon a dictat 3 penalty-uri pentru campioană într-un meci. Două în mod eronat!
Intervenția lui Mihai Popescu l-a lăsat pe Luis Phelipe fără gheată

Nu am înțeles lipsa intervenției VAR-ului, în primul rând! E fault evident, îl descalță, îl accidentează, nu are importanță că înainte a lovit mingea. 

Atacantul nu se bagă sub piciorul adversarului, să spui că provoacă el această călcare. Alerga cu spatele la fundaș, deci nu are nicio vină. Este călcat în mod evident, faultat. Fault clar, trebuia acordată lovitură de la 11 metri!

- Marius Avram, la Digi Sport

În iulie, Coza dicta 3 penalty-uri pentru Farul, două în mod eronat

Aseară arbitru VAR, Ionuț Coza a fost „central” la partida Farul - FC Voluntari 4-1 din startul campionatului. Atunci, a dictat nu mai puțin de 3 lovituri de pedeapsă în favoarea dobrogenilor. Primele două, esențiale în economia rezultatului final, au fost extrem de ușor acordate.

  • La 1-0 pentru FC Voluntari, Coza a fost chemat la margine pentru a revedea un duel aerian între Carnat și Armaș și a indicat în cele din urmă punctul cu var, deși contactul dintre cei doi jucători a fost unul minim.
Ionuț Coza, arbitrul „de casă” al lui Hagi? » A „dormit” aseară la eroarea uriașă pro Farul, iar în acest sezon a dictat 3 penalty-uri pentru campioană într-un meci. Două în mod eronat!
  • Apoi, într-un alt moment crucial al jocului, la 1-1, Coza a inventat un 11 metri. Rivaldinho căzuse de lângă Ricardinho, însă nicio reluare nu a relevat vreo acțiune a fundașului de la Voluntari care să determine căderea adversarului.
Ionuț Coza, arbitrul „de casă” al lui Hagi? » A „dormit” aseară la eroarea uriașă pro Farul, iar în acest sezon a dictat 3 penalty-uri pentru campioană într-un meci. Două în mod eronat!

Tot din Liga 1:

Confuzie în SuperLigă: golul lui Budescu, validat după 5 minute de deliberări!

Zeljko Kopic, anunțat oficial de Dinamo. GSP are prima fotografie cu croatul în România

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
chepandy777
chepandy777  •  02 Decembrie 2023, 23:27

Ba, voi sunteti penibili cu totul? Asta nu e penalty nici in 100 de ani. Mingea era la 10 km de jucatorul Iasului in momentul contactului fragil. Ce impact a avut oare la faza aia, putea sa marcheze sau ce? Hai lasa-ti toate prostiile astea. Nu e penalty!

Michel09
Michel09  •  02 Decembrie 2023, 22:15

Arbitri șpăgari, antrenori semianalfabeți șpagari, fotbaliști semianalfabeți plopiști impuși forțat la națională prin șpăgi ...șamd.Ăsta e "fotbalul "autohton.

legio.sud
legio.sud  •  02 Decembrie 2023, 19:11

Ziariștilor am o rugăminte, când se scrie adevărul despre rege și cum a fost făcut campion de sistem, nu mai cenzurați că deveniți PENIBILI și sunteți părtași la hoție . Am mai spus-o numai împotriva Universității Craiova a dictat trei (3) penalty-uri pt rege , două moka !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează