FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-2

POLI IAȘI - FCSB 1-2 // Flavius Stoican pune toți banii pe un fotbalist de la FCSB: "Bravo lui! Va ajunge mare"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 10:03

FCSB s-a impus în deplasarea de la Iași, scor 1-2. Dennis Man, marcatorul unui gol și omul care a obținut penalty-ul din care s-a marcat cealaltă reușită, a fost lăudat de Flavius Stoican. 

"De ce mi-a fost teamă, de acest jucător, Dennis Man, nu am scăpat. Un jucător pe care eu îl apreciez foarte tare, un jucător talentat, un jucător care va ajunge mare.

Am pus un pic de presiune pe el, tocmai cu gândul ca să nu joace la capacitate maximă, dar la calităţile lui, aţi văzut ce a făcut la primul gol, bravo lui. Dennis Man pot să spun că ne-a bătut de unul singur azi", a declarat Stoican la TV Telekom Sport.

7este nota primită de Dennis Man pentru prestația din Poli Iași - FCSB 1-2

Vezi și: Victoria cu Poli Iași a revitalizat un jucător de la FCSB: ”Aveam nevoie de gol” + Fotbalistul, lăudat și de Ilie Dumitrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  26 Noiembrie 2018, 13:45

Așa cum bănuiam, presa gigistă abia aștepta ca Man să mai înscrie (ori măcar să joace bine, cât de cât) ca să dea drumul la robinetul cu exagerări grețoase... Cât despre ”revanșa pentru tilul furat”(?!) FCSBului anul trecut, ar trebui să nu se pună întreg eșecul pe seama unui singur meci - doar dacă se va ajunge la concluzia că cel de al 12-lea jucător al lui Gigi în acel meci, ”ieșeanul Qaka”, în loc să facă două galbene la rând ar fi trebuit să-și dea un autogol sau măcar să facă un penalty fantezist precum ieri Panțâru... Nu-i nimic, Gigi a învățat un lucru nou în acel meci și, după cum s-a văzut ieri, acum știe cum să câștige la Iași. Bravo Gigi!

mosvasile
mosvasile  •  26 Noiembrie 2018, 13:29

Ori nu vede,ori isi inchipuie ca nu vedem nici noi!N-au jucat decat strainii celor de la Iasi!La romani se vedea si din spatiu ca "s-a umblat"!Cu "dolaari"!

1603630919884559
Belciug Gigi  •  26 Noiembrie 2018, 13:18

Stoican ar pune mai bine banii pe Deaconu-bricheta! Artizanul victoriilor mincinoase ale fc5belei-penalty! Castiga sigur!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează