FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 5-2

POLI IAȘI - FCSB 5-2. Cum a răspuns Toni Petrea când a fost întrebat despre cele 4 schimbări din minutul 28

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 23:55 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 10:47

POLI IAȘI - FCSB 5-2. Antrenorul roș-albaștrilor, Toni Petrea, a oferit după meci primele explicații pentru eșecul rușinos suferit de echipa lui în Copou. 

„Atât am putut în seara asta. Nu ne rămâne decât să strângem rândurile. Ritmul de joc nu a fost cel pe care ni l-am dorit, adversarul a profitat de asta”, a început Petrea, în direct la Digi Sport. 

Întrebat despre momentul fără precedent din minutul 28, când a făcut 4 schimbări, Petrea a răspuns: „Suntem la început, am încercat să găsim soluția cea mai bună. Așa am gândit la momentul respectiv, am încercat să aducem un plus jocului nostru. Din păcate, nu am reușit. Sper ca de acum încolo aceste probleme de sănătate să dispară și să putem pregăti cum trebuie meciurile”.  

Antrenorul de la FCSB a oferit detalii și în ceea ce-l privește pe Florinel Coman: „Din păcate, starea lui nu e una foarte bună. Va mai dura o perioadă destul de lungă până va reveni”. 

Nu mă gândesc de pe-acum la meciul cu Dinamo. Mai e o săptămână până atunci, mă preocupă mai mult în acest moment ce s-a întâmplat în meciul de azi - Toni Petrea, antrenor FCSB

Alte știri despre Poli Iași - FCSB:

Florin Tănase motivează pasa proastă prin care trece FCSB: „Normal că te scoate din ritm”

Moment incredibil la FCSB, în prima repriză de la Iași! Ordin de la Gigi Becali?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  28 Septembrie 2020, 09:34

Lingăul ăsta e mai penibil decât Ventilă ... E de nivelul nulității ăleia de nu-i mai știe nimeni numele ... Cum dreq îl cheamă ? ...Vergil și cumva ... Ca idiotul ăla cu cutremurele și borcanul de la OTV ... Ahaaaaaa ! Andronache ! Bingo ! Andronache pentru noi , este Gigi 2 . Pardon , Gigi 0 ...

784444745008250
Dorin Supuran  •  28 Septembrie 2020, 09:21

domnule mm si nea gică becali, vă bateți joc de acest club!!!! Transferurui aiurea și acum, cînd tot mapamondul a văzut ce fundași avem, iar becali i-a cerut să aduca fundași la echipă, acesta, foarte pompos, atoateștiutor declară ca avem fundași!!! Îi avem cică pe soleidis, pe filip, pe nedelcu...Tu știi fotbsl, băi mm0ule! Greoi, fără plasament-mai ales soleidis și filip, fără joc de cap...luăm goluri de toată jena, orice centrrare e o fază mortală de gol pentru noi !!!! XConsultați și voi oameni adevărați de fotbal să vă spună ce inseamnă un FUNDAȘ!

mircea.b
mircea.b  •  28 Septembrie 2020, 07:03

Ba, a câștigat Fritz *** la Timișoara si vouă va mai arde de FCSB? :)))))) Era unul pe aici care făcea campanie pentru Fritz. Felicitări! A luat multe procente.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează