FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, AZI, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

POLI IAȘI - FCSB » Încă o mutare surprinzătoare a lui Dică » Cum arată echipa probabilă pentru meciul de la Iași: e din nou iureș în defensivă!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 13:05

FCSB nu mai are voie să facă pași greșiți în Liga 1, echipa lui Dică fiind la 5 puncte în spatele CFR-ului după victoria reușită de "feroviari" sâmbătă seara la Chiajna, 1-0. Azi, roș-albaștrii joacă la Iași, pe un teren ostil, unde au pierdut ultimele două "directe". 

  • Poli Iași - FCSB e azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

Liniștea lui Dică e din nou alterată de absențele care continuă să-i dea peste cap planurile. Azi, în "Copou", tehnicianul se vede nevoit din nou să improvizeze în primul "11", FCSB fiind privată de 7 jucători.

Benzar, Planic și Gnohere sunt suspendați. Lor li se adaugă mai vechii indisponibili Pintilii, Momcilovic și Ovidiu Popescu, dar și Jakolis, care s-a accidentat recent. 

Alexandru Stan, fundaș dreapta

Astfel, formula defensivă a lui Dică va fi din nou inedită: Alexandru Stan va evolua pe postul de fundaș dreapta, în timp ce Lucian Filip va fi din nou fundaș central.

Duelul de diseară consemnează revenirea lui Mihai Bălașa printre titulari, factorul cu care Dică speră să stabilizeze apărarea. 

Cum ar putea arăta FCSB la Iași: Bălgrădean - Al. Stan, Bălașa, L. Filip, J. Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Fl. Tănase, Coman - Rusescu
Rezerve: A. Vlad, Moruțan, C. Dumitru, D. Benzar, M. Roman I, Zlatinski, D. Toma 

Vezi și: Scandal SEXUAL URIAȘ în ziua meciului Poli Iași - FCSB » Dezvăluiri incendiare, interzise minorilor, despre președintele echipei: "Am făcut-o în trei cu el și soția lui! A durat ceva, a fost lung"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  25 Noiembrie 2018, 18:01

fc5b mizeria pe care o URĂȘTE TOATĂ ROMÂNIA!!

1603630919884559
Belciug Gigi  •  25 Noiembrie 2018, 18:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baruch
baruch  •  25 Noiembrie 2018, 17:19

rusescu...cand il ai pe daniel benzar, cel mai bun jucator la ora asta din tot lotul (bine, mai e morutan, dar nici ala nu joaca, pentru ca "e prea tanar"). in schimb, lemn-tanase e nelipsit. pe bune, eu cred ca tanase asta are pe cineva la casa alba. nu aia din modrogan, aia de la washington.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează