FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB

POLI IAȘI - FCSB // VIDEO „Ce notă vă acordați pentru activitatea de la FCSB?” » Răspunsul neașteptat al lui Bogdan Vintilă la întrebarea reporterului GSP

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 10:59

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași de marți seara.

  • Poli Iași - FCSB se joacă marți, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Totul depinde de noi să reușim să câștigăm la Iași. Suntem pregătiți pentru acest joc. Avem un mic avantaj pentru că nu am jucat contra Voluntariului. Așa că mă aștept ca jucătorii mei să fie la capacitate maximă din punct de vedere fizic și mental. 

Mai sunt 5 jocuri, trebuie să strângem toată energia de care suntem capabili și să le câștigăm pe toate. Trebuie să câștigăm toate partidele rămase pentru că trebuie să recuperăm acest deficit de puncte. Dacă noi nu câștigăm, nu contează ce face adversarul. FCSB trebuie să câștige meci de meci. Avem posibilitatea să câștigăm fiecare meci până la finalul campionatului. Matematic, se poate”, a spus Vintilă. 

„Îmi dau nota 4”

Întrebat de reporterul GSP prezent la Berceni ce notă își acordă pentru perioada petrecută la FCSB, Vintilă a oferit un răspuns la care jurnaliștii prezenți în sală nu se așteptau. 

„Să-mi dau o notă? Îmi dau nota 4 pentru că ar fi trebuit să câștig încă 2-3 jocuri”, a mărturisit tehnicianul roș-albaștrilor.

Din momentul venirii sale la FCSB, Bogdan Vintilă a înregistrat nouă victorii, trei egaluri și două înfrângeri în toate competițiile. 

Vezi și: 

FCSB // „Șomerul de lux” Cristi Manea și-a amânat revenirea: când ar putea juca 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ares2024
ares2024  •  02 Decembrie 2019, 15:36

10 cu felicitări neasemuitului gg !!!!

cneius
cneius  •  02 Decembrie 2019, 13:17

Nu exista antrenori care sa-i puna la punct pe acesti "ziaristi/reporteri" cu tot cu intrebarile lor *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează