FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCU CRAIOVA 1-1

EXCLUSIV Ce s-a întâmplat în faza care l-a făcut pe Adrian Mititelu să „erupă”: „Cum se spune, a fost o șmecherie fotbalistică”

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1 +9   FOTO
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 08:24

Sergiu Buș, atacantul lui Poli Iași, a explicat ce s-a întâmplat în cea mai controversată fază a meciului cu FCU Craiova, încheiat 1-1. 

În minutul 66 al disputei din Copou, Leo Lacroix și Sergiu Buș au luptat pentru balon la marginea careului de 16 metri oltean. Fundașul lui FCU Craiova a încercat să protejeze mingea, dar a dus mâna spre figura adversarului și l-a atins. 

Adrian Mititelu, iureș după remiza cu Poli Iași: „DEMISIA! Incompetență”
Poli Iași - FCU Craiova 1-1
Adrian Mititelu, iureș după remiza cu Poli Iași: „DEMISIA! Incompetență”

Iulian Dima i-a arătat al doilea cartonaș galben și l-a eliminat. Sergiu Buș a explicat, într-un dialog cu GSP.ro, ce s-a întâmplat.

FOTO. Sergiu Buș, despre faza controversată din Poli Iași - FCU Craiova

+5 FOTO

„Știam că Lacroix avea galben și am forțat acolo. Am știut că va dribla și va întoarce mingea. El fiind mai înalt, a vrut să protejeze, a întins brațul, dar m-a lovit cu cotul în maxilar. Am simțit momentul, am fost oportunist.

Nu pot să spun că mi-a rupt gura, Doamne ferește!, dar m-a lovit. N-am simulat, nu sunt genul, chiar m-a lovit în maxilar. Când m-a lovit, atunci am și căzut.

Recunosc, am căutat contactul și am profitat că m-a lovit. Cum se spune, a fost o șmecherie fotbalistică”, a explicat Sergiu Buș, pentru GSP.ro.

Adrian Mititelu a acuzat arbitrajul la meciul Poli Iași - FCU Craiova 1-1

Tabăra oltenilor a protestat vehement în timpul partidei. La scurt timp după fluierul final, finanțatorul Adrian Mititelu a răbufnit printr-o postare pe Facebook:

VASARASS, DEMISIA!  Motive: Incompetenta! Arbitrajul este MULT MAI RAU decat in vremurile de trista amintire! Administrarea arbitrajului in fotbalul romanesc se dovedeste a fi una foarte proasta

- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Citește și alte știri din Superligă: 

Au suflat și în iaurt » Analiză interminabilă în camera VAR, pentru o fază evidentă din Universitatea Craiova - Petrolul
CSU Craiova - Petrolul
Au suflat și în iaurt » Analiză interminabilă în camera VAR, pentru o fază evidentă din Universitatea Craiova - Petrolul
Ce a remarcat Giovanni Costantino la primul meci în România: „Asta chiar mi-a plăcut!”
Poli Iași - FCU Craiova 1-1
Ce a remarcat Giovanni Costantino la primul meci în România: „Asta chiar mi-a plăcut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
FcUnicaCraiova
FcUnicaCraiova  •  27 Octombrie 2023, 14:38

Lupta Unica Craiova !!! Suntem alaturi de voi !!! Hei hei Unica Craiova !!!

SuntetiPrecumCovidul
SuntetiPrecumCovidul  •  23 Octombrie 2023, 19:40
Postat de ionica007 pe 23 Octombrie 2023, 09:09

''Rosul'' a fost anulat pe buna dreptate, portarul nu era ''ultimul aparator'', s-a vazut clar, fara reluari... Pana cand simularile grotesti nu vor fi penalizate drastic, chiar daca scapa arbitrului (exista totusi o comisie de disciplina...), scalambaielile ''balerinilor'' vor distorsiona in continuare desfasurarea si rezultatele meciurilor. Trebuie urgent schimbate legile VAR-ului, pentru ca cei care au posibilitatea sa vada din mai multe unghiuri o faza sa poata interveni ORICAND, de la lovitura de la marginea terenului acordata gresit la cartonase aratate aiurea.

Iartă-mă, tinere, că nu am reușit să intuiesc ce frustrări mari poți avea! Dar am o grămadă de probleme pe cap, ca mulți alții din generația mea... Întreabă-ți părinții, dacă nu mă crezi! Cineva, cândva, a zis: "Dacă cineva te corectează și te simți jignit, înseamnă că ai o problemă cu Ego-ul!". Altcineva, că "Nu cu jigniri clădeşti respect!". Dar unde ai dreptate, ai! Există și generații care prind greu și uită repede...

SuntetiPrecumCovidul
SuntetiPrecumCovidul  •  23 Octombrie 2023, 19:26

Pentru ionica007 Iartă-mă, tinere, că nu am reușit să intuiesc ce frustrări mari poți avea! Dar am o grămadă de probleme pe cap, ca mulți alții din generația mea... Întreabă-ți părinții, dacă nu mă crezi! Cineva, cândva, a zis: "Dacă cineva te corectează și te simți jignit, înseamnă că ai o problemă cu Ego-ul!". Altcineva, că "Nu cu jigniri clădeşti respect!". Dar unde ai dreptate, ai! Există și generații care prind greu și uită repede...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează