FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași // Flavius Stoican, o variantă pentru moldoveni? Mihai Teja e categoric: „Nu există așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 20:58

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a comentat o posibilă colaborare pe banca formației din Moldova cu Flavius Stoican (43 ani), tehnicianul care s-a despărțit recent de Petrolul Ploiești.

„Dacă aș accepta să lucrez cu Flavius Stoican? Cu siguranţă că asta este o glumă şi nu vreau să comentez ceea ce se spune. Cum să se întâmple aşa ceva? Nu există!”, a declarat Teja, în cadrul unei conferințe de presă.

Se pare că această ideea a revenirii lui Stoican la Iași în funcția de colaborator al lui Teja aparține lui Mihai Chirica, primarul orașului, informează TV Telekom Sport.

„Nu sunt un om care renunţă, nu sunt o persoană care se dă la o parte. Mai sunt două meciuri, haideţi să trecem de acestea și după să vedem ce se întâmplă. Atunci se vor trage nişte concluzii”
Mihai Teja, antrenor Poli Iași

Poli Iași este pe locul 10 în campionat, cu 22 de puncte acumulate după 20 de runde. Moldovenii n-au mai bifat o victorie în Liga 1 de 7 meciuri, când reușeau să treacă de campioana CFR Cluj, scor 2-1.

Conferință de presă Poli Iași

Conferință de presă: Politehnica Iași - Gaz Metan Mediaș

Conferința de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan. Antrenorul Mihai Teja și căpitanul Cosmin Frăsinescu au răspuns întrebărilor adresate de jurnaliștii prezenți în sală. #UnitiVomInvinge #Politehnica1945

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Vineri, 13 decembrie 2019

VEZI ȘI:

Ioan Becali a dezvăluit povestea transferului lui Adrian Mutu la Dinamo: „L-am ascuns la mine acasă 10 zile. Apoi a venit Nețoiu cu 700.000$ prăfuiți și cu un miros ciudat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează