FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // GALERIE FOTO Gazonul de pe „Emil Alexandrescu”, stadionul lui Poli Iași, va fi montat până duminică » Când se vor întoarce moldovenii acasă

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 16:40

Schimbarea gazonului de pe „Emil Alexandrescu”, arena celor de la Poli Iași, a intrat în linie dreaptă. Așadar, noua suprafață de joc va fi montată complet până duminică.

„Se montează ultimele rulouri de gazon. Conform planului, până duminică, terenul va fi acoperit complet cu iarbă.

Urmează o perioadă în care iarba trebuie să se înrădăcineze. Perioadă cuprinsă între 2-4 săptămâni, ce va fi stabilită de către specialiştii care au condus lucrările” - Comunicat oficial Poli Iași

Totuși, este de așteptat ca formația din Copou să-și dispute meciurile de pe teren propriu la Botoșani cel puțin în următoarele două etape, unul dintre meciuri fiind chiar împotriva echipei antrenate de Marius Croitoru (39 de ani), iar celălalt cu CFR Cluj.

Astfel, cel mai probabil ieșenii se vor întoarce pe propriul teren în meciul cu FC Voluntari, din etapa a 17-a.

Sursă foto: Facebook Politehnica Iași

Până acum, echipa antrenată de Mihai Teja (41 de ani) nu a reușit să se impună atunci când a jucat „acasă” pe Stadionul Municipal din Botoșani, înregistrând două rezultate de egalitate: 0-0 vs. Hermannstadt și 1-1 vs. Sepsi Sf. Gheorghe.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Discuție dură pe WhatsApp între Mihai Stoica și Denis Alibec: „Ești prea obraznic” + Reacția atacantului: „Nu mai are motive să apară la televizor?”

EXCLUSIV VIDEO // Detalii din interior în „cazul Mihai Pintilii” la FCSB: „Aici e o problemă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează