FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 1-2

POLI IAȘI - GAZ METAN 1-2 // Directorul general Horia Sabo dă vina pe Flavius Stoican și Adrian Ambrosie: „Nepregătiți și fără strategie” 

Horia Sabo a intrat în concediu medical după ce Ambrosie a vrut să-l dea afară din club
Horia Sabo a intrat în concediu medical după ce Ambrosie a vrut să-l dea afară din club

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2019 20:08

Directorul general Horia Sabo, aflat în litigiu cu Comitetul Director, îi învinuiește pe antrenorul Flavius Stoican și pe președintele Adrian Ambrosie pentru jocul dezastruos al echipei și managementul defectuos.

A fost de ajuns un nou eșec, 1-2 cu Gaz Metan, pentru ca atmosfera să se inflameze iarăși la Iași. Aflat în litigiu cu clubul, după ce i s-au limitat atribuțiile, directorul general Horia Sabo a pus tunurile pe antrenorul Flavius Stoican și pe președintele executiv Adrian Ambrosie, cei care conduc efectiv clubul.

A făcut apel

"Totul s-a degradat de la începutul iernii, când am plecat: jocul, terenul, atmosfera. Și asta pentru că nu mai există management", susține omul de afaceri băimărean, care tocmai a depus apel după ce a pierdut prima rundă a procesului cu Comitetul Director, în care a solicitat instanței să fie repus în drepturi.

"Niciodată primii la minge"

Sabo îi reproșează antrenorului Flavius Stoican lipsa unei strategii, "n-am văzut atacuri coordonate, toate mingile sunt aruncate în zona careului advers, doar, doar o intra vreuna în poartă", dar și pregătirea fizică precară a jucătorilor: "Niciodată nu sunt primii la minge, nu au detentă, parcă le lipsește forța de a se impune în dueluri. Sanoh e umbra jucătorului din prima parte a campionatului".

"Nimic nu merge"

Deși îi plac portarul Mino și Burlacu, "cu o pregătire mai bună, are perspective", directorul general consideră că, pe ansamblu, duoul Stoican - Ambrosie a făcut transferuri proaste în mercato de iarnă: "Au plecat jucători buni, precum Flores și Cristea, însă ce s-a pus în locul lor nu e de calitate. Poli n-are apărare, n-are mijloc, n-are atac. În rest, toate sunt bune".

Ambrosie replică: "E vina lui Sabo!"

Președintele executiv Adrian Ambrosie respinge vehement acuzele directorului general. El îl consideră vinovat mai degrabă pe omul de afaceri băimărean: "Lipsa banilor, pe care Horia Sabo s-a obligat să-i aducă în calitate de finanțator, la care s-au adăugat cheltuielile cu acesta și cu ineficienta sa echipă de management, se reflectă în situația actuală a clubului și a echipei".

"Am citit că Ambrosie mă invită la serviciu. Îl cred, e nevoie de acțiune acolo pentru a relansa clubul. Trebuie scos din deriva în care a intrat"
Horia Sabo, director general Poli Iași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  02 Aprilie 2019, 01:15

Sa-si ia concediu medical! Am auzit ca daca ai ligamentele rupte alergi mai repede, asa ca domnul Sabo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează