FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Leo Grozavu i-a pus gând rău lui FCSB! Ce surprize le-a pregătit roș-albaștrilor și ce le cere jucătorilor săi

Leo Grozavu
Leo Grozavu

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 14:22 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 14:27

Aflată pe loc de baraj, Politehnica Iași a anunțat că vrea să pună piedică liderului, FCSB. Fundașul ieșenilor, Rareș Ispas, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că „ne așteaptă un meci foarte greu, cu echipa de pe primul loc, dar sperăm să ne ridicăm cel puțin la nivelul lor și să păstrăm cele trei puncte la Iași. Chiar cred că putem câștiga și oferi un cadou frumos suporterilor de sărbători”.

Prezent la conferință, antrenorul ieșenilor, Leo Grozavu, a dezvăluit că a pregătit unele surprize pentru meciul de marți: 

Închide FCSB casa în Copou? Deși scumpite cu 150%, toate biletele la tribune s-au vândut deja!
POLI IAȘI
Închide FCSB casa în Copou? Deși scumpite cu 150%, toate biletele la tribune s-au vândut deja!

„Vom arunca în luptă unii tineri, sper să nu-i copleșească miza partidei. Trebuie să fie pozitivi, tupeiști, în sensul bun al cuvântului, doar așa pot să răzbească. Li se oferă o șansă, trebuie să țină de ea. Cei mai curajoși vor câștiga”.

Leo Grozavu: „Nu se dau mai multe puncte cu FCSB”

Tehnicianul a amenințat și el adversarul: „FCSB are jucători foarte buni calitativ din punct de vedere individual, dar noi suntem o echipă care atunci când e montată, concentrată, când are atitudine, poate să facă un joc bun cu orice adversar”.

Cu toate că și FCSB a jucat în ultima etapă tot sâmbătă, la fel ca Poli, Grozavu s-a plâns de faptul că meciul se joacă marți. 

Totodată, după ce a spus că are cel mai bun lot la dispoziție, tehnicianul a afirmat că sunt foarte mulți jucători pe care nu se poate baza, din cauza mentalului.

Antrenorul Politehnicii a mai menționat că susținerea publicului poate face diferența. „Nu se dau mai multe puncte cu FCSB decât cu alte echipe.

 Avem nevoie de ambiție, trebuie să fim montați. Băieții au avut o atitudine fantastică atunci când au fost încurajați de un stadion plin. Sper să fie susținuți la fel și mâine”.

Citește și alte articole:

Viorel Moldovan, șocat de decizia jucătorului achiziționat recent de FCSB: „Nu ştii ce te aşteaptă!”
TRANSFER
Viorel Moldovan, șocat de decizia jucătorului achiziționat recent de FCSB: „Nu ştii ce te aşteaptă!”
Și-a luat rămas bun de la colegi si merge la FCSB: „Vă iubesc pe toți, dar e ultimul meci”
CSU Craiova - Poli Iași 2-2
Și-a luat rămas bun de la colegi si merge la FCSB: „Vă iubesc pe toți, dar e ultimul meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
legio.sud
legio.sud  •  18 Decembrie 2023, 19:34
Postat de george.br pe 18 Decembrie 2023, 14:56

:)))) Tot asa si ala alintat "Malda" se dadea deunazi razboinic, dar i-a trecut repede. Acum e randul lui Leo. Aseara fusese randul VAR-ului de la Sf. Gheorghe. :)))) Gigel ne ia pe toti de prosti.

N-ai dreptate , mititelu e luat de tovarăș ( prieten ) …

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  18 Decembrie 2023, 17:53
Postat de parachioara5 pe 18 Decembrie 2023, 14:44

...Leo esti o tentativa de antrenor platit din sudoarea moldovenilor cu 15 000 de E ...nu ne mai aburi ...deja ai pierdut cu fcsb fara sa faci nimik ...

salutare....are 8500 euro. frumos stadionul vostru, am fost cu soata sambata, am stat la peluza nord, nu am stat la galerie, dar era ff frig...la boxe se auzea f tare...am vz ca tabeșa din stanga peluzei nord avea -deja?- o dungulita rosie...ceva pixeli mort- deja?- pana sa inceapa meciul am mers si pe la Targ...am vazut ca aveti f multi turisti, ceea ce m-a surprins, nu ma asteptam. De Craciun, vom merge iar la Craiova :) sa-l vedem mai bine....am fost si la Mall Pormenada cu tramvaiul 100....dar nu se compara cu Palas Mall al nostru, cu tot respectul :) apoi de la Mall am luat iar tramvaiul 100 inapoi la Targ si de acolo pe jos -cu Waze - pana la stadion...am facut cam 15-20 minute...

dr.jivago
dr.jivago  •  18 Decembrie 2023, 15:15

Desi cferistii periculosi ,fie si postaci marunti fac tot ce e posibil sa-l “ motiveze” pe Leonard ot Grozavesti fie cu vorbe de bǎşcälie , fie cu ironii agresive dar in sufletul lor mai au un bob de speranta din partea lui ptr a incurca Steaua , realitatea e crida ptr ei! *** ii va spulbera! Sunt sigur ca Leo va trimite innteren o echipa traditionala de cotonogari vestiti dub privirile *** ale unor arbitri “ *** Dar va fi iures! Si aopi , ce mai vuiet, ce mai zbucium…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează