FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 0-2

POLI IAȘI - HERMANNSTADT 0-2 // Miriuță, în culmea fericirii după prima victorie la noua echipă » Mesajul transmis jucătorilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 20:12

Vasile Miriuță, tehnicianul celor de la Hermannstadt, s-a declarat încântat de jocul reușit de echipa sa în victoria reușită pe terenul lui Poli Iași, 2-0. Sibienii au reușit prima victorie pe teren străin din acest campionat. 

"Felicitări băieților, e meritul lor. Azi am schimbat sistemul și e normal dacă ești jucător în Liga 1 să poți juca ce îți cere antrenorul. După 2-0, ne-am retras pentru a păstra rezultatul și pentru a încerca să plecăm pe contraatac. Am venit la Hermannstadt cu sufletul. Dacă nu era o echipă din Ardeal, nu veneam aici, dar eu sunt ardelean și am venit să ajut echipa să rămână în Liga 1.

Mi-a fost frică de acest joc, dar băieții au jucat extraordinar. Au muncit, au alergat și au marcat două goluri. Să continue să procedeze la fel. Trebuie să privim în sus în clasament, în spatele nostru e doar Voluntari", a spus Miriuță, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: POLI IAȘI - HERMANNSTADT 0-2 // VIDEO Descătușare pentru "Tati"! Miriuță îi provoacă lui Stoican a 7-a înfrângere din acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wba33
wba33  •  27 Octombrie 2018, 05:43
Postat de mamaya pe 26 Octombrie 2018, 22:04

nu sibiul a jucat bine, ci iasul a jucat f. prost, de nerecunoscut...iar la primul gol, n-ai cum sa nu dai fault... :/

Gresesti. Sibiul a jucat bine. Ok, a fost fault la primul gol dar au mai marcat inca unul si am avut avut 2 sanse de gol imense. Iasiul a fost aproape de gol doar in minutul 85. O victorie meritata.

mamaya
mamaya  •  26 Octombrie 2018, 22:04

nu sibiul a jucat bine, ci iasul a jucat f. prost, de nerecunoscut...iar la primul gol, n-ai cum sa nu dai fault... :/

Vezi toate comentariile (2)
Comentează