FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 1-1

POLI IAȘI - HERMANNSTADT 1-1 » VIDEO Sibienii lui Miriuță salvează un punct în ultimele minute, dar rămân în zona roșie a clasamentului

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 17:20

Poli Iași și Hermannstadt au terminat la egalitate, 1-1, în etapa a 11-a din play-out, ambele goluri fiind marcate în repriza secundă.

După o primă repriză în care șuturile pe spațiul porții au lipsit cu desăvârșire, moldovenii au deschis scorul în minutul 62. Patrick Petre a fost faultat în careu de Mijuskovic, iar Nascimento a transformat penalty-ul fără emoții.

Hermannstadt a urcat liniile imediat după gol și presiunea pusă pe adversar a dat roade în minutul 86, când Ionuț Stoica a egalat și a salvat un punct important pentru echipa sa.

Sibienii lui Vasile Miriuță sunt foarte aproape de retrogradare. Hermannstadt e pe poziția a 6-a, loc de baraj, la două puncte de Voluntari, prima echipă aflată pe ultimul loc care asigură menținerea în prima ligă. Ilfovenii au însă și un meci mai puțin. De partea cealaltă, Iașiul e pe poziția a 4-a, cu 30 de puncte.

Poli Iași - Hermannstadt 1-1
Au marcat: Nascimento '62 / Stoica '86

Vezi AICI statistici

Vezi VIDEO de la meci

FINAL DE MECI!
min. 86: GOL HERMANNSTADT, 1-1!
Ionuț Stoica înscrie și egalează.
min. 76:
Sibienii încearcă să egaleze, dar șuturile acestora nu prind spațiul porții.
min. 62: GOL IAȘI, 1-0!
Patrick Petre obține o lovitură de la 11 metri, după un fault comis de Mijuskovic. Nascimento transformă cu multă eleganță. Flavius Stoican are o ieșire exuberantă pe bancă.
min. 57:
Mihalache execută bine o lovitură liberă de la 20 de metri. Căbuz se întinge și scoate de lângă bară.

A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză!

min. 38: Gallego are o incursiune reușită în flancul drept. Centrează în fața porții, iar fundașii sibieni resping greșit. Qaka e vigilent pe respingere, șutează cu exteriorul, puțin pe lângă poartă.
min. 17:
Cioinac șutează puternic de la marginea careului de 16 metri. Mingea lovește bara transversală.

A început partida!

Echipele de start

Poli Iași: D. Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka, Cioinac, Nascimento - Platini, Sanoh, P. Petre
Rezerve: Peralta - Panțîru, Boris Garros, Gardoș, L. Rus, Zaharia, Teixeira
Antrenor: Flavius Stoican

Hermannstadt: Căbuz - Serediuc, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Tătar - Offenbacher, Antonov, L. Dumitriu - Lendric, Tsoumou
Rezerve: Niga - Mățel, L. Niță, Abdurahimi, Jazvic, Blănaru, Sumănariu
Antrenor: Vasile Miriuță

Stadion: Emil Alexandrescu
Arbitru: Florin Chivulete // Asistenți: Ovidiu Artene, Vladimir Urzică

Vezi AICI programul etapei #10 din play-out

Vezi AICI clasamentul din play-out

 

 

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Mai 2019, 18:06

Campionatul cu 14 echipe este un campionat mult prea diluat si cu echipe care se tarasc de la un sezon la altul, aducand cohorte de jucatori straini refuzati de alte campionate. Consider ca un campionat cu 12 echipe ar fi mai disputat iar in playoff si playout exhipele sa joace 10 meciuri, urmand ca primele 4 echipe din platoff si ultimele 4 din playout sa isi dispunte titlul de campioana, respectiv vicecampioana, si cele doua retrogradate. Asta inseamna ca fiecare echipa va avea de disputat: 22 meciuri in campionatul regular, 10 meciuri in playoff, respectiv playout si cate 6 meciuri in extra playoff, respectiv extra playout. Adica o echipa va avea de disputat 38 de meciuri maxim pe sezon.

749913671784643
Razvan Marcel  •  18 Mai 2019, 17:28

Nu e interesata nimeni de Clinceni, dar la echipele mari sunt probleme, la conducere, la bani, antrenori, etc

blatistu49
blatistu49  •  18 Mai 2019, 17:24

sa dispara comunele de Ilfov si vrem echipe de traditie si stadioane frumoase nu cocioabe la Chiajna Clinceni Voluntari ptr interesele fotbalului si audienta cine i interesat de Clinceni??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează