FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași i-a propus lui Flavius Stoican prelungirea contractului: „Mingea e la el”

Flavius Stoican // Poli Iași
Flavius Stoican // Poli Iași

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 18:40

Comitetul Director al lui Poli Iași, în frunte cu președintele Adrian Ambrosie, i-a propus lui Flavius Stoican, 42 de ani, prelungirea contractului cu unul sau doi ani și așteaptă un răspuns imediat după meciul de la Chiajna.

Cel mai probabil luni, la întoarcerea echipei de la Chiajna, ieșenii vor ști dacă merg mai departe cu Flavius Stoican pe bancă sau vor fi nevoiți să se orienteze asupra unui nou antrenor.

„Noi, în Comitetul Director, am discutat situația lui Flavius și susținem prelungirea colaborării cu el pe unul sau doi ani, în condițiile reducerii bugetului dacă nu vine un investitor lângă noi. Acum, mingea e în terenul său. Așteptăm un răspuns imediat după meciul cu Concordia, pentru ca, în cazul unui refuz, să ne orientăm rapid pe piață”, a declarat președintele executiv Adrian Ambrosie pentru Gazetă.

„Vreau trofee”

După meciul cu Dinamo (0-0), Stoican a lăsat de înțeles că țintește sus: „Mai avem două meciuri, apoi vom pune pe hârtie tot ce vrem să facem. Eu îmi doresc mult mai mult. Vreau trofee, vreau să ne luptăm sus. Sunt multe de pus la punct”.

Altfel spus, condiționează rămânerea de îmbunătățirea situației financiare a clubului și de întărirea lotului, pentru a avea șanse reale la o nouă prezență în play-off, acolo unde Iașiul a fost în premieră în sezonul 2017-2018.

Nicio soluție momentan

În acest moment, potrivit surselor Gazetei, clubul n-are o soluție pentru înlocuirea actualului antrenor. În presă s-a vehiculat numele lui Eugen Neagoe, liber după despărțirea de Sepsi, însă nu e agreat din cauza prieteniei cu fostul președinte al ieșenilor, Florin Prunea, plecat cu scandal din Copou. Nici Nicolae Dică, alt nume adus în discuție, n-ar fi în cărți.

6.000 €net pe lună primește Stoican la Poli Iași

Vine Marc?

În condițiile în care Florin Gardoș nu e tentat să rămână în Copou, după expirarea împrumutului de la CSU Craiova, ieșenii îi caută deja înlocuitor. Surse din anturajul clubului susțin că în discuții ar fi fundașii centrali ai Chiajnei, Andrei Marc și Cristian Alexandru Albu, primul fiind considerat favorit.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  24 Mai 2019, 20:01

Cap de ciment

cneius
cneius  •  24 Mai 2019, 19:46

O alta fotografie decit asta in care isi roade unghiile, nu aveti ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează