FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Fost portar de la Juventus pentru Pancu! Pe cine a dus Poli Iași

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 16:21 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 16:36

După ce l-a împrumutat până în vară de la FCSB pe tânărul fundaș Ștefan Cană, concuderea lui Poli Iași îi aduce lui Daniel Pancu și primii jucători experimentați. Moldovenii au bătut palma cu portarul Laurențiu Brănescu și cu mijlocașul argentinian Pablo Gaitan.

Originar din Râmnicu Vâlcea, Brănescu (26 de ani) a fost cumpărat de Juventus Torino la 17 ani, fiind mulți ani în proprietatea campioanei Italiei. Torinezii l-au împrumutat apoi la mai multe cluburi, între care și Dinamo. Brănescu a evoluat ultima dată la Kilmarnock, în prima ligă scoțiană.

Gaitan are 28 de ani și a evoluat ultima dată la General Diaz, în prima ligă din Ecuador, după ce jucase în țara natală în primele trei ligi, la Atletico de Rafaela și Union de Sunchales. 

Acum, Poli Iași mai caută un fundaș, doi mijlocași și un atacant. La capitolul plecări, după încheierea colaborărilor cu Assulin, Angiulli, Tălmaciu, Breeveld și Acka, Poli a oficializat și despărțirea de Chacana, care a trecut la U Cluj. 

VIDEO Cel mai important stadion din Moldova a ajuns o adevărată arenă a groazei

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Stupoare pentru FCSB și Gigi Becali: Transferul lui Denis Haruț a picat în ultimul moment! Ce spune patronul FCSB

Cluj se poate despărți de un titular: „Are ofertă de un milion de euro pe sezon” » Ce sumă poate primi campioana

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
betaalfa
betaalfa  •  10 Ianuarie 2021, 17:07

De la Juventus Torino la Poli Iasi... Halal progres in cariera...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează