FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Înfrângere pentru Horia Sabo în războiul rece de la Iași » Decizia luată azi în instanță

Horia Sabo a intrat în concediu medical când Ambrosie a vrut să-l dea afară, deci e în continuare angajatul clubului
Horia Sabo a intrat în concediu medical când Ambrosie a vrut să-l dea afară, deci e în continuare angajatul clubului

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2019 18:44

Instanța i-a respins lui Horia Sabo, omul de afaceri băimărean din fruntea lui Poli Iași, cererea de repunere în drepturi. Atribuțiile sale ca director general fuseseră drastic limitate în urma conflictului cu membrii Comitetului Director.

update

Președintele Ambrosie, la rându-i, a comentat verdictul instanței: "E o decizie corectă, așteptată. Consider că opinia publică a văzut acum cine are dreptate. Îi dorim însănătoșire grabnică lui Sabo și echipei sale, să nu mai stea în «medicale» pe banii clubului și ai statului, cu boli închipuite.

Nu i-a limitat nimeni funcția de director general și-l așteptăm la birou. Mai ales că echipa a traversat o perioadă critică și, cu mari sacrificii, am reușit să obținem licența"

Știrea inițială:

Horia Sabo a înregistrat azi o înfrângere în tentativa sa de a reveni în Copou cu drepturi depline:

"Instanţa respinge cererea formulată de reclamantul Horia Vlad Sabo în contradictoriu cu Asociaţia Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iaşi. Respinge cererile de achitare a cheltuielilor de judecată", a fost decizia Tribunalului.

Instalat în funcția de director general al grupării moldave vara trecută, în baza unui contract de asociere încheiat cu Poli, omul de afaceri băimărean a fost tras pe linie moartă în urmă cu aproape 4 luni. Decizie luată de conducerea actuală a clubului, exercitată de preşedintele executiv Adrian Ambrosie, pe fondul mai multor neînţelegeri și conflicte.

În ciuda eșecului înregistrat azi, Sabo nu vrea să renunțe. "Mai întâi aștept să văd motivarea judecătorului și apoi vom face apel", a declarat acesta pentru GSP.ro.

"Mergem cu siguranță mai departe, chiar dacă între timp se va încheia acest sezon. Nu las lucrurile așa". Președintele Ambrosie n-a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere. 

"S-a reinstaurat liniștea la Poli. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins acțiunea intentată de Horia Sabo împotriva clubului nostru"
Comunicatul oficial al clubului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Martie 2019, 19:30

Dupa parerea mea,astia ca ,,investesc,, in fotbal trebuie monitorizati non-stop!Numai de magarii se tin!Diicot-ul si DNA ar avea de lucru tot timpul daca s-ar ocupa si de ,,patronii,, din fotbal!Nu ca n-ar avea de lucru cu politicienii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează